Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
[Балбоа не знаел да игра. Детето има 21 год. а од кога влезе беше најдобар од Реал. Затоа не јадите трици одма![/quote]

sto napravi balboa od koga vleze ednostavno nisto ne napravi

pa sto ako ima 21god

fabregas ima 20 pa vidigo sto pravi u arsenal .

taka da balboa so drente ne treba da se sporeduva

pa sto ako ima 21god

Како мрзим вакви паметњаковиќи! А кој го спореди Балбоа со Дренте бе?!?! И што, ај кажи ми ти, што напрае лошо Балбоа? Додаде некоја топка по грешка, дриблаше многу, загуби некоја топка? Ај не се прајте паметни. А за ова што ми го мешаш Фабрегас, ти знаеш дека Фабрегас игра од 16 год во прв тим, или не си по фудбалот само збориш така? И + не играат на иста позиција, а дека е подобар Фабрегас нема што. А уствари незнам ни што го мешаш Фабрегас? Балбоа има играно само 1 сезона за Расинг во примера дивизион...така да не се јавуј за џабе!

E dobro be porazite se sostaven del od sportot.
Igravme neangazirano nikakvo ko so Napredok da igrame.

Tie pravea sansi nie ne.
Tie podavaa nie ne
Tie trcaa nie ne
Tie sutiraa nie ne
Tie dava golovi ni ne.

So se sekirate ima vreme i plus kako da kazam titulata vo shpanija e na vtoro mesto prvo i naprioritetno e Liga na sgampioni.
A ako otpadneme od tamu ondak ke trcame po primera ako ne bide kasno.

I so ova Balboa toa so go izigra dobro go izigra kako i Julio Baptista.

Raul Guti i Rud trebase da se smenat od sredata barem koa ima so koj ne mozat preku 30 god da igraat olkavo tempo

Sepak po porazot od sevilja ostanuvame prvi na tabelata sega ni prestoi natprevar od ligata na sampionite so olimpijakos pa posle so majorka vo primiera division na ovie 2 utakmici da pobedime ke bide odlicno.

Како мрзим вакви паметњаковиќи! А кој го спореди Балбоа со Дренте бе?!?! И што, ај кажи ми ти, што напрае лошо Балбоа? Додаде некоја топка по грешка, дриблаше многу, загуби некоја топка? Ај не се прајте паметни. А за ова што ми го мешаш Фабрегас, ти знаеш дека Фабрегас игра од 16 год во прв тим, или не си по фудбалот само збориш така? И + не играат на иста позиција, а дека е подобар Фабрегас нема што. А уствари незнам ни што го мешаш Фабрегас? Балбоа има играно само 1 сезона за Расинг во примера дивизион...така да не се јавуј за џабе!

pa koj ti spomenuva pozicii bre momce mlado samo sakav da ti kazam deka balboa ja nema svateno igrata u spania samo trce kako budala ne znae da pokrie i dr.

nemoj da se nerviras.

a fudbal igrav a sega sum na odmor posto mi ja skrsia nogata

:toe:

Вчера беа како изгубени Германци една саглам шанса не створија,ги затворија Нистелрој и Раул и толку требаше Дренте да игра не мораа странично да ги отворат а не само безглаво Гути да центрира али јбг живот иде даље у среда ќе го јаде Олимпијакос тоа циганаата

neka gi ponizat ciganite u sreda mamicata nivna ciganska
udri real

pa koj ti spomenuva pozicii bre momce mlado samo sakav da ti kazam deka balboa ja nema svateno igrata u spania samo trce kako budala ne znae da pokrie i dr.

nemoj da se nerviras.

a fudbal igrav a sega sum na odmor posto mi ja skrsia nogata

:toe:

хахахах! А како мислиш да „покрива„? Се гледа дека не ни знаеш кај игра Балбоа, па затоа подобро не се мешај.

Не го сфаќај ова како кавга...само ти укажувам на работите!

ЦЦЦЦЦ! Ај не мислим и со тебе да се распраам, ако си тренирал фудбал многу се разбираш ти. Ај доста не ме замарај!

Престанете бе еј... како мали деца сте, побетер од малиот ми брат сте...

Шнајдер и Пепе би требало да бидат спремени за Олипијакос
Пепе и Шнајдер би требало да бидат меѓу тие што ќе патуваат за следната утакмица помеѓу Олимпијакос и Реал Мадрид. Дво месечната „ноќна мора“ на Пепе би требало наскоро да биде завршена со тоа што Шустер планира да го стави во првиот состав за натпреварот со Олимпијакос. Португалскиот интернационалец немаше многу прилика да се докаже пред Шустер. Многу лесно би било да ги замени Метзелдер или Канаваро доколку добие шанса од првите минути.

Шустер за натпреварот со Севиља изјави: „Судијата беше каталонец.Нема што повеќе да се каже“

Шустер сигурно ќе „направи војна“ во медиумите, со тоа што рече дека судиите биле каталонци.

„Молим? Ни судеше каталонец? - епа стварно нема што да кажам!

pa sto ako ima 21god

Нити Фабрегас со било кој... Дете каталонче е :) Природно надарено со гениозност и виртуозност, интелигенција за фудбал.

Ама, дајте им време на децата...така се калеше челикот. Барса пример: Дос Сантос и Кркич - за 3-4 години ќе се меѓу најдобрите фудбалери на екипата.

Ех, како го чекам Ел Класико....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom