Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Црвенкапо, врати се дома! :)

Red-Riding-Hood-Print-C10100633.jpeg

Мадрид има интелигенција.

Гревити грејв, на пример, мадридиста во корен - е еден од најкул момците араунд :)

откако се избрука со тие расистички изјави, демек судијата судел против нив пошто бил каталонец, каталонските судии сакаат да му стегнат пријава за да одговара за клеветите, па сега Шустер се вади дека не го рекол баш тоа, го измонтирале
ајдеееееее :nesvest:

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20071105/53409110149.html

Олимпиакос - Реал 0-0
Прво се изненадив, ама ко ја видов табелата, сватив дека Реал можда и играл калкулантска игра, бидејќи е убедливо прв

Ван Н. е мајстор за лобување штета што не влезе лобот ...

uste eden dokaz deka bernardo e drvo. guti pauzira, site ocekuvat sneijder na taja pozicija da igra zad napagacite, a toj go klava levo krilo, robinho desno :tapp: . gago i diarra sredina i ocekuva magija od niv, site da gi izdriblat, a tie ne se nekoi igraci so mozat zaedno da smenat pasoj i da ja nosat napred topkata po sredinata na tereno
nekoi igraci bea tapa prvo poluvreme, toj namesto odma da gi smeni ceka do 80min i NE MENVA FORMACIJA NIKOGAS duri i kojke ne ni odi!!

WTF!!! ajde neka go sutna shuster da ne go gledam mn e glup coekon toa e super igraci ima trejner nema da napravi ubava taktika abe........

Абе ајде доста, што ви е крив па сега Шустер. Супер си го води тимот...остајте вие тоа сега. Бележи големи успеси, и за еден нерешен резултат во ЛШ, каде што веќе сме скоро сигурни патници за нокаут фазата, не е ништо крив човекот. Реал играше одлично, ја гледав цела утакмица и изиграја перфектно...само реализација недостасуваше. Одлична игра, Снајдер беше топ, прекрасни пасови, Гаго одигра добро како и сите други. Робињо играше малку слабо...ама нема врска, бидејќи овој нерешен резултат ништо не менува!

Мадрид има интелигенција.

Гревити грејв, на пример, мадридиста во корен - е еден од најкул момците араунд :)
A ja be!!!!!!!!!!! :pos2: Greviti go nema dolgo vreme ekstra boj

Abe dobor igraa so grcive.Mnogu sansi imaa osobeno vo prvite 30min

од една страна изгледа како да играат со сигурност дека ќе се први, од друга страна не изгледа така. Бидејќи од Севиља изгубија 2-0, не играа некој играчи, мислев се чуваат за Лига на Шампиони, ама еве и тука изиграја 0-0, којзнае што прават, ама важно во двете лиги се први. :)

HAhahhahahahhahahhah se skinav od smeenje.Ramos vo Milan hahahahahhahahhahahah ej smesno e per ne e......................hahahhahahhahahhahah suvisno e da se komentira mislam.hahhahahahahhaha

Cel tim da ni go daat i plus stadionot i plus parite i mokta na Berluskoni ne se dovolni ni za Pepe a ne za Ramos.hahahahhah

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ramos vo milan nema sansi

mozda koga ke napolni 39godini ke ide posto milan e penzionerski dom

samo sonuvajte vie za ramos

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom