Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Не се карајте мроам да ви објаснам нешто.
не е само на гоал.ком туку и на АС и на МАРКА гоал само преведува од нив.
Реал сака да ја плати клаузулата за Иниеста како што Берлускони сакаше за Роналдињо да даде 125 милиони евра.Нагласувам ЕВРА зашто мешате ЕВРА и ФУНТИ.
За Кака Реал даваше 50 милиони Фунти а 80 милиони евра.

И плус уште нешто.Иниеста е перфектен играч и вреди како шо ни треба плејмејкер камо среќа да го купиме ама не верувам.Ако реал ја плати клаузулата нема шо да се буни Барса зашто правно е се регуларно само што Иниеста нема да сака да дојде во Реал .

sto pati dosega iam kazano deka goal prevedva od as i ne tolku od marca. na pr videte gi sega vestite na as, procitajte gi, i po nekolku saati procitajte to goal.com so go ima pisano
a tie as i marca posledno vreme nogu se mesat, kako i cel svet i tie sakat da gi zaebavat farca, ama so vakvi glupi vesti koj mu verva

Еве го Дудуек на презентација

За Робен не верувам дека ке го земеме.
Значи најмногу што ни треба е плејмејкер има кандидати?

Кака не доаѓа, Фабрегас исто, уште ако се свртат накај Лампард ама не верувам

на таа позиција имаме доста играчи,мислам дека не ни треба плејмејкер.Гути,Баптиста,Гаго,Де ла Ред,Гранеро,сите можат да играат до диара

реал е заинтересиран за грчкиот меси како што го нарекуваат.сотирис нинис,видете го на јутубе.

на таа позиција имаме доста играчи,мислам дека не ни треба плејмејкер.Гути,Баптиста,Гаго,Де ла Ред,Гранеро,сите можат да играат до диара
site sto gi nabroja se defanzivni igraci od sredinata na terenot koj ne ucestvuvaat mn vo gradenjeto na igrata-poveke pomagaat vo defanzivata...tuka se samo guti i batista koi ne se vrni plejmejkeri kakvi sto zasluzuva Real....

inace ja mislam deka eden Riquelme moze mn da pomogne vo igrata na Real...takov igrac im e potreben...

site sto gi nabroja se defanzivni igraci od sredinata na terenot koj ne ucestvuvaat mn vo gradenjeto na igrata-poveke pomagaat vo defanzivata...tuka se samo guti i batista koi ne se vrni plejmejkeri kakvi sto zasluzuva Real....
друже ако не пратиш не збори,гранеро ти е плејмејкер,де ла ред и он,гаго не е толку али може да игра со диара,за другите двајца си кажа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom