Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
у 18 30 мислиш,штета што неам реал мадрид тв.Сеа сум ти љубоморен :(

Ама изгледа во Шпанија е два саати поназад па така пишеа на РМТВ.
Сеа кажаа за со Хановер во вторник во 20 30 ама излеа ке биде во 22 30.

И шо викате ке дојдат Дренте и Робен?не знам уште ништо.

Сисињо сака да си игра на неговата придродна позиција десно а не на левата страна.А ако мора да остане на левата ке си бара нов клуб.МОРА ДА ОСТАНЕ.

Рејес продолжува со нас јеееееееес.

abe armin i jas sto pati vi iame kazano deka goal.com lazat i kopirat (prevedvat) gluposti od drugi vebsajtoj i vesnici
mi se smaci da gleam linkoj od goal.com na forumov. sakale nejkele drenthe i robben ke dojdat pa vie vervajte mu na goal

sto pati dosega iam kazano deka goal prevedva od as i ne tolku od marca. na pr videte gi sega vestite na as, procitajte gi, i po nekolku saati procitajte to goal.com so go ima pisano
a tie as i marca posledno vreme nogu se mesat, kako i cel svet i tie sakat da gi zaebavat farca, ama so vakvi glupi vesti koj mu verva

abe armin i jas sto pati vi iame kazano deka goal.com lazat i kopirat (prevedvat) gluposti od drugi vebsajtoj i vesnici
mi se smaci da gleam linkoj od goal.com na forumov. sakale nejkele drenthe i robben ke dojdat pa vie vervajte mu na goal

DRENTHE I ROBBEN SE NASI, KE BIDAT PRESENTINARI DRUGATA NEDELA
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1021601.html
ke bidime ludnica v godina. odvaj cekam da pocni sezonata

ps. zaborajv da dodam. reyes ke potpisva za 9.8M

Велиш гоал.ком преведува од АС и Марка и не веруваш ништо, а информација за Дрент и Робен даваш преку линк од Марка?:toe:

brat marka kolku tolku tocni se
malce pretervat, deka pisat gluposti za barselona, oti sakat da gi nervirat, ama nekogas se nogu bizarni i za takvi vesti ne se verva (vesti za barselona zboram)
to so go pisea dosea za real bese tocno, a so tie vestite za barsa drug da lazat

brat marka kolku tolku tocni se
malce pretervat, deka pisat gluposti za barselona, oti sakat da gi nervirat, ama nekogas se nogu bizarni i za takvi vesti ne se verva (vesti za barselona zboram)
to so go pisea dosea za real bese tocno, a so tie vestite za barsa drug da lazat

Можеби, не знам. Ќе видиме...

Марка колку толку се поарни ама АС лелеллелел.Ама алал да им е ако не беа тие ние шо ке праевме по цел ден овде

Милан и Реал има шанси да се сретнат на турнир во Москва идната недела.
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul28i.html

abe vcera pisea deka reyes so nas potpisa za 9.8, a denes velat za atletiko za 12. i sea?

значи потпишал за некој трет клуб за 15

eve me pak tuka! abe i jas toa vidof Reyes si zaminal vo Atletiko! ccc epa toa ti e gradski rival se ke napravi samo da ti zasmeta vo rabotata!

Е сеа се изнанрвирав за рејес.Како бе во Патетико да појде бе.нас ни требаа играчи што го сакаа тимот а тој беше меѓу првите што го сакаа тимот нбавистина.Многу ми е криво.Рејес беше приморан да оди во Пате Мадрид.Требаше да избира меѓу Лондон и Мадрид и избра Мадрид.Верувам дека немаше тој желба да појде во Патетко ама ај.Сигурно Сисињо ке игра на негово место.

Никако да не им го даваат Баптиста на МИлан за пари.Ако сакаат да го земат нека го земат за замена со Кака никако друго.

ништо не е готово,барем така пишуваат на гол,дека сеуште може реал да го добие

Е сеа се изнанрвирав за рејес.Како бе во Патетико да појде бе.нас ни требаа играчи што го сакаа тимот а тој беше меѓу првите што го сакаа тимот нбавистина.Многу ми е криво.Рејес беше приморан да оди во Пате Мадрид.Требаше да избира меѓу Лондон и Мадрид и избра Мадрид.Верувам дека немаше тој желба да појде во Патетко ама ај.Сигурно Сисињо ке игра на негово место.

Никако да не им го даваат Баптиста на МИлан за пари.Ако сакаат да го земат нека го земат за замена со Кака никако друго.

tocno taka! oni ne sakaat da go dadat! nema ni Baptista i gotovo!

ојде рејес,требаше реал повеќе да се заинтересира но што е тука е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom