Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Реал дефинитвно нови шампиони честито.

фала фала кај се да честитаат од барса

ај бе ове честито...ја се помирив дека ја изгубивме титулата уште пред една недела. али обие мајорка малце надеж дадоа...али неможеа да го издржат темпотоо 90мин

епа неможат де, кога е мадрид во прашање :afro::afro:

ете го првио ај другите да видам

Честитооо...титула синкир немаше да честитаме, па немораше да провоцирате на ФАН КЛУБ: БАРСА...ај пијанете се таму, радвајте се, уживајте не досадвајте на барса фан клуб

Честитки. Ајт, одмрзнете ја мочката и поскокајте два и пол месеци. Од крај на август ве чекаме на мегдан.

Дотогаш, уште еднаш - честитки.

Единствено позитивно од последнава утакмица е тоа што Рејес беше играчот кој ја осигура титулата. Шо значи мож Арсенал да се офајди некое евро доколку одлучи Реал да го задржи.

бајдвеј честито титула :)

A cude me kak od fifa ne gi kaznii na barca za tava so vikaa ako pobedat mallorka ili ako igraat remi ke im dadat 2 miliona na mallorka, tava treba da se kazne pravo, kakvo e tava, mito i korupcija samo i samo sampione da se ama zatava ima gospod, gospod gleda.

а реал не им понуди пари на Гетафе ? значи и реал да ги казнат
Тоа е дозволена работа у Шпанија....
а што мислис ти ако им дадат 10мил Мајорка ке победи ?? и обратно реал да им даде на Гетафе ?

Kalderon saka da gi zemi Eto i Iniesta (ne znam tocno kaj procitav, ima pojke vebsajtoj za to)
toj ne e tocen
nejkam ic liceto damu go vidam na toj Eto predavniko na Bernabeu

Nikola_MKD напиша:
nejkam ic liceto damu go vidam na toj Eto predavniko na Bernabeu

Николче, ќе му го видиш лицето, барем еднаш годишно.

Ако јас имам среќа, насмеано ќе му е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom