Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Nikola_MKD напиша:
Kalderon saka da gi zemi Eto i Iniesta (ne znam tocno kaj procitav, ima pojke vebsajtoj za to)
toj ne e tocen
nejkam ic liceto damu go vidam na toj Eto predavniko na Bernabeu

Друже, инаку Реал Мадрид го предадоа Ето. Ни му дадоа шанса ни бутур, како ѓубре го фрлија, на 16 години, и знаете дека Ето изјави дека единствен тим, во кој никогаш повеќе нема да заигра е Реал.:tapp:

Кој предавник бе...да знаеше Реал дека ке се напраи во ваков звер немасе да го продаде...они мислеа нема потенцијал

па и нели ги пцујаше...копилиња,играчите и навивачите на реал?

ABE SAMPIONI SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud::vozbud:

HALA MADRIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zal MI E Barsa :D:D:D

абе остај шо пишуваат за ето шо се заебаа се заебаа,али можеби ето немаше да биде ѕвер ко шо е сега да останеше во реал

епа фалабогу, во реал никој не може да го седне на клупа Раул...затоа и ретко ке добиваше шанса

emi aj cestita 30-ta titula!! konecno i real da pokazi zaosto go nosi imeto REAl...:) ako zemese barca titula uste godinava, ke stanea de mode..vaka da ima raznobrazie...
kako i da e : CESTITO:salut:

остајте го Ето кога бил во реал мадрид, гледајте си го во барса тамо... :P:

30 x C A M P E O N E S.....................

C E S T I T O na site R E A L M A D R I D navivaci vo S V E T O T

H A L A R E A LLLLLLLLLLLLLLLLLLL

честитки, честитки за реал.

ШАМПИОНИ ОЛЕЕЕЕЕ ! ! ! ! ! губеа 0:1, ама си победија 3:1 :)

i791655_campeon.jpg

ako mozi nekoj da najdi video od slavenjeto pred Sibeles

neka vi e cestita titulata vo spansko :)

aj dogodina gi nema baern vo liga na sampioni pa moze i toa da osvoite ;)

Сосема заслужена титула на Реал!
Ова е секако еден од најголемите моменти на Кралскиот клуб бидејќи успеаја да се вратат од мртвите, по неколкуте врзани порази на домашен терен. Атмосферата беше катастрофална, играта на распаѓање, но управата го направи најдобриот можен потег (у тој момент) застанувајќи зад Фабио Капело. Тој истиот Капело возврати со титула!
Но немојте погрешно да ме сватите, го пратам Реал сигурно 25 години наназад, игравме и поубаво, и полепршаво, и поефикасно, но ваков камбек и у резултатска и у играчка смисла не памтам. Капело и неговиот тренерски стил не ми беа особено симпатични ниту приликум неговиот прв тренерски мандат, коа по многу години ја врати Европската титула у нашите витрини, но оваа екипа покажа неверојатен карактер! Особено во пследните 3 меча кога се враќавме од мртвите!
Останува жал само што една особено талентирана генерација предводена од Зидан, Бекам и Луис Фиго не освои повеќе трофеи. И последниот автентичен "Галактичар", Дејвид Бекам (мора да се признае дека капитенот Раул сепак не припаѓа на таа класа фудбалери) си заминува од клубот, но за среќа со крената глава!
Сепак, и покрај славјето за титулата, остануваат многу отворени прашања врзани со евентуалните засилувања (и заминувања) следната сезона. Се кладам дека и Реал и Барса нема да имаат повеќе од 5-6 играчи од сегашните стартни 11 следната сезона. Време е за големата селидба, и мислам дека не очекува извонредно интересен преоден рок летоска!

Campeone, Campeone, o le,o le, o leeeeeeeeeeeee!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom