Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Abe site sme go ispostajle Ramos cek da smenam jas.
Gi vidov salojte mn bea jaki

Го слушна ли некој вчера коментаторот на спортско радио кога рече дека ги погодил сите замени.На полу време ова го рече.Би можело да влезе игуаин или гаго,рејес и гути.типот кажува четворица од 7 замени од кои другите играат одбрана и едниот голман.којзнае што се замислуваше тогаш

ivan1real напиша:
Го слушна ли некој вчера коментаторот на спортско радио кога рече дека ги погодил сите замени.На полу време ова го рече.Би можело да влезе игуаин или гаго,рејес и гути.типот кажува четворица од 7 замени од кои другите играат одбрана и едниот голман.којзнае што се замислуваше тогаш
Uste li go slusas nego.Aj kazete nekoj transfer be.

Ja go sakam samo Fabregas i Soldado.

pa jas so vi rekov deka ova ke bidi dizajno za novio dres
realmadridforseij5xw0sk8.jpg

a nemesto Benq, ke go ima bwin na sredina kako na ova slika

i757614_raulcamiseta200x180200x180.jpg

bobi4e напиша:
nikola kaj ja najde slikava be ?

pa za Real navivam, mora se da znam
btw gi gleav vestite na spanskata, i pred Sibeles slavea navivaci na Real i soobrakajo go blokiraja, nemase nogu luge ama ludnica bese

armin06 напиша:
Uste li go slusas nego.Aj kazete nekoj transfer be.

Ja go sakam samo Fabregas i Soldado.

Armin, eve vi ja 'shortlistata' na Real za ovaa sezona. JAS SAMIO GI BARAV SITE TRANSFERI

Christiano Ronaldo
Kaka
Alexis
Mexes
Sergio
Juan
Pepe
Robben
Cecs Fabregas
Ribery
Chivu
Lampard
Metzelder
Daniel Alves
Woodgate
Lescott
Henry
Barzagli
Denilson Pereira Neves
Frings
Zigic
Kanoute
Jes's Navas
Saviola
Perdo Alcala
Klemen Lavrič
Ricardo Oliveira
Ninis
Diego
Bendtner
Abidal
Arveladze
Roque Santa Cruz
Zapater
Nani
Quaresma
Edison Cavani
Andrade
Adriano
Andoni Cabrero
Gallas
Klose
Buffon
Cavani
Franco di Santo
Costinha
Maniche
Carvalho
Pablo Ibanez
David Silva
Anderson
Ibrahimovich
Hamsyk
Tevez
Hildebrand
Tuncay Şanli
Xavi Alonso
Nasri
Heinze
Puerta
Van Der Vaart

vo crveno se tie so sigurno nema da gi zemime, oti potpisale novi dogovori ili se prefrleni vo nov klub, a vo sino tie so potpisale za Real

Ddime напиша:
незнам колку титули има реал али оваа сигурно не им е прва :nesum:

прва титула, намерно така напишав... иначе еве ти кажаа другите која ке е оваа титула, јубилејна 30та :vozbud:

Знам дека ништо нема да има од ова, но сепак, вреди да се прочита.

Реал Мадрид се обидува да го убеди Дејвид Бекам да ги смени плановите за премин во ЛА Галакси во САД и да остане на „Сантијаго Бернабе“.
Бекам треба да му се приклучи на Галакси на крајот од јуни, кога истекува неговиот договор со Реал.
Меѓутоа, според претседатот на Реал Рамон Калдерон, во договорот на англичанецот постои клаузула која му овозможува на мадридскиот клуб да го задржи.
„Треба да седнеме заедно со него и неговите адвокати и да го разрешиме ова прашање“, изјави Калдерон за шпанските медиуми.
Реал реагираше многу остро кога во јануари Бекам објави дека заминува во САД. Тренерот Капело изјавуваше дека тој нема никогаш повеќе да игра за првиот тим, а Калдерон го нарекуваше „просечен холувудски глумец“.

Gravity Grave напиша:

Реал Мадрид се обидува да го убеди Дејвид Бекам да ги смени плановите за премин во ЛА Галакси во САД и да остане на „Сантијаго Бернабе“.
Бекам треба да му се приклучи на Галакси на крајот од јуни, кога истекува неговиот договор со Реал.
Меѓутоа, според претседатот на Реал Рамон Калдерон, во договорот на англичанецот постои клаузула која му овозможува на мадридскиот клуб да го задржи.
„Треба да седнеме заедно со него и неговите адвокати и да го разрешиме ова прашање“, изјави Калдерон за шпанските медиуми.
Реал реагираше многу остро кога во јануари Бекам објави дека заминува во САД. Тренерот Капело изјавуваше дека тој нема никогаш повеќе да игра за првиот тим, а Калдерон го нарекуваше „просечен холувудски глумец“.

од кај знаеш дека нема да има ништо, можда ке се средат работите :)

A*1*T*E*A*M напиша:
од кај знаеш дека нема да има ништо, можда ке се средат работите :)
Затоа што Дејвид веќе потпиша договор со Американците. Ние коа требаше да ја употребиме клаузулата, не го сторивме тоа. Сеа после толку медиуска врева, се сомневам дека Дејвид и ке поразговара со управата околу таква опција. Плус, 150 милиони се 150 милиони.

Gravity Grave напиша:

Posle e*enje nema kaenje neli?

Nikola_MKD напиша:
pa za Real navivam, mora se da znam
btw gi gleav vestite na spanskata, i pred Sibeles slavea navivaci na Real i soobrakajo go blokiraja, nemase nogu luge ama ludnica bese

sakas da kazes deka ne navivam dovolno za da znam se za real?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom