Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
тешко дека некој не би ги прифатил парите од галакси, таа понуда едноставно не се одбива :) сепак доколку не дремеше на клупа кога му понудија галакси договор може и ќе се премислеше, но сепак според мене огромна сума на пари е во прашање :) иако не ми се допаѓа неговиот стил на игра, сепак мора да признаам дека во последниве 10 кола едноставно бекс е најдобар играч на реал :) не ми се допаѓа што многу го форсираат раул, а тој иако е клупска икона сепак мора да се признае дека во моментов е многу далеку од својата препознатлива форма

R.carlos si otide od real i premina vo fenerbahce sepak dosta mu bese 11 sezoni pomina vo real

DoolroX напиша:
тешко дека некој не би ги прифатил парите од галакси, таа понуда едноставно не се одбива :) сепак доколку не дремеше на клупа кога му понудија галакси договор може и ќе се премислеше, но сепак според мене огромна сума на пари е во прашање :) иако не ми се допаѓа неговиот стил на игра, сепак мора да признаам дека во последниве 10 кола едноставно бекс е најдобар играч на реал :) не ми се допаѓа што многу го форсираат раул, а тој иако е клупска икона сепак мора да се признае дека во моментов е многу далеку од својата препознатлива форма

potopolno se soglasuvam so tebe brat vo seto toa sto go kaza! mislam deka edinstvena pricina sto bekam go napusti real e toa sto koga mu ponudija dogovor galaksi togas bese skoro redoven na klupa!

Реал потпиша договор со Bwin и тој ќе биде главен спонзор.Ви реков дека не може да биде тој дрес

ivan1real напиша:
Реал потпиша договор со Bwin и тој ќе биде главен спонзор.Ви реков дека не може да биде тој дрес

aj ako mozes stavi go linkot da vidam sto pisuva!

bobi4e напиша:
aj ako mozes stavi go linkot da vidam sto pisuva!
на официјалната страна на реал пробарај меѓу првите вести е

Заебите спонзор и дресови, она што ке биде вечерва во многу ке ја одреди понатамошната судбина на многу играчи, па можам да кажам и управата на клубот. Со победа вечерва, готово 100% сум сигурен дека освојуваме титула. Секој друг резултат ке биде рамен на катастрофа, и само ке ја продолжи агонијата на саканиот ни клуб.

Мора Капело да ги мотивира до небо, да се трча, уклизува, скока како навиен! Да се става глава кај што оние од Сарагоса не ставаат ни копачка! Време е да се оправда тоа што го носат светиот дрес на најголемиот клуб во млечниот систем!

ИЛИ СО ШТИТ; ИЛИ НА НЕГО!!

реал не само што ќе ја освои титулата,се потрудија дури и леванте да го спасат (не е фер кон облозубачите) ама сепак :toe: види реал види милан се исто ти е, прабат се да ги заебат облозувачите и ете ти ги пак на врвот...
п.с. облозувачи, не флајте пари на барцелона и вилареал...

ivan brat, znam deka bwin potpisaja dogovor so Real, to mozi da e dizajno a za sponzori ne znam

inace Hainze izglea vo Real

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1003413.html

I Van Der Vart saka da igra za Real

http://www.as.com/articulo/Futbol/Van/der/Vaart/Seguire/Hamburgo/ser/llame/Real/Madrid/dasftb/20070609dasdasftb_1/Tes/

prevedete gi sami od google ili so bilo linkojte otu ne mi dozvolva ova da pustam dolgi postoj
inace aj so Gospod napred...
mora da gi tepame ovie

ivan1real напиша:
на официјалната страна на реал пробарај меѓу првите вести е

ja sekoj den vleguvam po 2-3 pati na stranata na real no ne sum videl nisto! no nema vrska moze ne sum primetil

POZ naviaci na real vecer ce go napravime najgolemiot cekor kon osvojuvanje na titulata

bobi4e напиша:
ja sekoj den vleguvam po 2-3 pati na stranata na real no ne sum videl nisto! no nema vrska moze ne sum primetil

POZ naviaci na real vecer ce go napravime najgolemiot cekor kon osvojuvanje na titulata

kako ne zaprimeti i ti
eve ti link
http://realmadrid.com/articulo/rma40173.htm
na pojketo fudbalski vebsajtoj ima za ova

Клубот на редовни муштерии на сите фанови на Реал Мадрид им ја честита прерано прославената титула.

diego-milito.jpg

Добар ден џезери...

....Се гледаме вечер.

*Навивам за Реал Мадрид цел ден, денеска 09 јуни 2007-ма година, до 20 часот и 59 минути.Значи, смеам да пишувам тука, нели Фантомчо? :)

Serpico напиша:
Клубот на редовни муштерии на сите фанови на Реал Мадрид им ја честита прерано прославената титула.

diego-milito.jpg

Добар ден џезери...

....Се гледаме вечер.

*Навивам за Реал Мадрид цел ден, денеска 09 јуни 2007-ма година, до 20 часот и 59 минути.Значи, смеам да пишувам тука, нели Фантомчо? :)

Абе ми мириса нешто на изгорен фудбал денес у Барселона за градското дерби. Да не биде некоја отимачина вечер само, инаку Еспањол ке си ја оправда улогата на фаворит против смешната Барса. Уште фали да го видам Џаро у свечена ложа вечер!!:vozbud:

Џаро, Лапорта и Калдерон се видени завчера во Боними на ручек.

Веднаш после тоа, Џаро резервирал соба во хотел во Барселона на 16 јуни. Ќе дојде на прославата човекот :) Со парите од зделката, Реал конечно ќе може да го купи Џемба-Џемба.

Замисли Гревити, во моментов Андрес Д'Алесандро си ги полира копачките.... Ќе биде јако :vozbud:

serpico brat, ova e fanklub na Real ako ne si razbral dosega...
inace dalesandro pojma nema, mene pojke mi e za ewerton i ovie militovcite. diogo ludnica e, da se nadevame deka nema da mu trgni denes

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom