Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste li go slusas nego.Aj kazete nekoj transfer be.ivan1real напиша:Го слушна ли некој вчера коментаторот на спортско радио кога рече дека ги погодил сите замени.На полу време ова го рече.Би можело да влезе игуаин или гаго,рејес и гути.типот кажува четворица од 7 замени од кои другите играат одбрана и едниот голман.којзнае што се замислуваше тогаш
bobi4e напиша:nikola kaj ja najde slikava be ?
armin06 напиша:Uste li go slusas nego.Aj kazete nekoj transfer be.
Ja go sakam samo Fabregas i Soldado.
Ddime напиша:незнам колку титули има реал али оваа сигурно не им е прва :nesum:
Gravity Grave напиша:Знам дека ништо нема да има од ова, но сепак, вреди да се прочита.
Реал Мадрид се обидува да го убеди Дејвид Бекам да ги смени плановите за премин во ЛА Галакси во САД и да остане на „Сантијаго Бернабе“.
Бекам треба да му се приклучи на Галакси на крајот од јуни, кога истекува неговиот договор со Реал.
Меѓутоа, според претседатот на Реал Рамон Калдерон, во договорот на англичанецот постои клаузула која му овозможува на мадридскиот клуб да го задржи.
„Треба да седнеме заедно со него и неговите адвокати и да го разрешиме ова прашање“, изјави Калдерон за шпанските медиуми.
Реал реагираше многу остро кога во јануари Бекам објави дека заминува во САД. Тренерот Капело изјавуваше дека тој нема никогаш повеќе да игра за првиот тим, а Калдерон го нарекуваше „просечен холувудски глумец“.
Затоа што Дејвид веќе потпиша договор со Американците. Ние коа требаше да ја употребиме клаузулата, не го сторивме тоа. Сеа после толку медиуска врева, се сомневам дека Дејвид и ке поразговара со управата околу таква опција. Плус, 150 милиони се 150 милиони.A*1*T*E*A*M напиша:од кај знаеш дека нема да има ништо, можда ке се средат работите![]()
Posle e*enje nema kaenje neli?Gravity Grave напиша:Знам дека ништо нема да има од ова, но сепак, вреди да се прочита.
Реал Мадрид се обидува да го убеди Дејвид Бекам да ги смени плановите за премин во ЛА Галакси во САД и да остане на „Сантијаго Бернабе“.
Бекам треба да му се приклучи на Галакси на крајот од јуни, кога истекува неговиот договор со Реал.
Меѓутоа, според претседатот на Реал Рамон Калдерон, во договорот на англичанецот постои клаузула која му овозможува на мадридскиот клуб да го задржи.
„Треба да седнеме заедно со него и неговите адвокати и да го разрешиме ова прашање“, изјави Калдерон за шпанските медиуми.
Реал реагираше многу остро кога во јануари Бекам објави дека заминува во САД. Тренерот Капело изјавуваше дека тој нема никогаш повеќе да игра за првиот тим, а Калдерон го нарекуваше „просечен холувудски глумец“.
Nikola_MKD напиша:pa za Real navivam, mora se da znam
btw gi gleav vestite na spanskata, i pred Sibeles slavea navivaci na Real i soobrakajo go blokiraja, nemase nogu luge ama ludnica bese