Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
ќе се продаваат натпревари на крајот на колото.....

П.С. з'ш Роберто Карлос си отиде од Реал, велеше дека имал потпишано договор до 2011, а сега си отиде во Фенербахче. :)

Брачко Карлос си кажа уште пред некој месец дека ке си иде и му посакувам среќа.
Рибери ни летна ама и Реал не покажуваше некој посебен интерес.Жалам. Останува Кварезма за десно. Се надевам дека ке го зееме.

bluu напиша:
ako me prasate mene jas kako star fan na real madrid...za da kupime nekoj igrac bi se orientiral samo da zemime eliten plejmejker kako lampard na primer...covekot mozeme bes pari da go zemime (10 milioni evra Kauza ima deckoto) i eden ili 2 ca odbranbeni igraci ... na primer Aleksis od getafe i Mekses od roma ...tipcite se mladi i fenomenali i ima mnogu da napreduvat u karierata...a i K Ronaldo nema da bide loso...ama toa e samo moja zelba :P

абе убаво ќе беше ова да го напишеше пред месец дена, кога алексис немаше потпишано за валенсија, а и кристијано роналдо кога го немаше продолжено договорот со манчестер :) за мексес е ок, но како поминува времето тој е се поблиску до останување во рома, а лампард ако си оди од челзи 90% ќе оди во јувентус. реал ќе нема потреба да троши големи пари овој преоден рок, само ќе треба максимално да го искористи потенцијалот и талентот на гаго, хигуин, робињо и ете ти млади и екстра играчи :)

Real Madrid e super tim,no onamu kade sto ima premnogu zvezdi (jaki fudbaleri) nema bas najdobra igra... Vo Real ima sobrano eden kup fudbaleri koi igraat na svoj nacin i nemozat da napravat akcija so nekoj druk koj e obucuvan poinaku. Pr. za toa se Beckam i Raul: beckam e obucuvan i poznat fudbaler i saka site da navivaat za nego (se pravi samiot najjak), a istoto go pravi i Raul...Namesto da pravat akcii i da igraat timski tie se falat po stadionite.lol.

OmV|Mr.M0gl1 напиша:
Real Madrid e super tim,no onamu kade sto ima premnogu zvezdi (jaki fudbaleri) nema bas najdobra igra... Vo Real ima sobrano eden kup fudbaleri koi igraat na svoj nacin i nemozat da napravat akcija so nekoj druk koj e obucuvan poinaku. Pr. za toa se Beckam i Raul: beckam e obucuvan i poznat fudbaler i saka site da navivaat za nego (se pravi samiot najjak), a istoto go pravi i Raul...Namesto da pravat akcii i da igraat timski tie se falat po stadionite.lol.

Овој пост го слушам три години клише е.Абе знаете вие дека Реал се исчисти од стари и ѕвездени играчи.Фиго Зизу Роналдо Бекам Карлос сега е друг тимот
И затоа постот ти е закаснат.

posle site sranja niz koi pominavte sezonava(zgora na proslite 2-3 sezoni) i da ti kazam vi ja pozeluvam titulata- zasluzena bi bila :)

izdrzete use malce

Периодот за смена на генерации обично трае 2-3 сезони.Перез затоа закасни малце но мора да помине тоа време додека не се сменат генерациите и обично тој период е без успех.
Мислам дека направивме скоро цел нов млад тим. Има уште некоја позиција која треба да се подмлади .Реал мисли за иднината за разлика од некои други тимови.

Штета што Карлос не ја заврши кариерата во Реал.Најдобриот лев бек што постоел.Причината што сум фан на реал денес.

ivan1real напиша:
Штета што Карлос не ја заврши кариерата во Реал.Најдобриот лев бек што постоел.Причината што сум фан на реал денес.

фенербахче сигурно му нуди големи пари па затоа иде таму, а реално гледано подобро е веќе на помладите да им се даде шанса, според мене марсело ќе биде подобар од карлос, но здравје ќе збориме за ова по неколку години на форумов :)

Ama se zboruva deka ke go zemat i Gabriel Hainze od Man Utd.Ke bide steta ako zamine od Man. ama ke bide i odlicno zasiluvanje za Real.

Red Man напиша:
Ama se zboruva deka ke go zemat i Gabriel Hainze od Man Utd.Ke bide steta ako zamine od Man. ama ke bide i odlicno zasiluvanje za Real.

Да да. Имаше на гол.ком! Цената беше некаде околу 7м

edno mozam da kazam! steta sto go prodadoa bekam. no toa e toa se nadevame deka ke najdat dostojna zamena :D

bobi4e напиша:
edno mozam da kazam! steta sto go prodadoa bekam. no toa e toa se nadevame deka ke najdat dostojna zamena :D

бекам не го продадоа туку го избркаа! управата и капело сметаа дека не им треба, но се покажа дека не е така и сега сигурно ‘‘живи‘‘ се јадат поради тоа :)

bobi4e напиша:
На Бекам му беше понуден договор но тој го одби и потпиша со галакси.Така да не беше директно избркан од реал

Бекам си е човек по парите, нема што! А нели изјавуваше нешто дека не оди во САД заради парите, знае некој нешто за ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom