Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Барселона им нуди 50.000 евра на играчите на Сарагоса за да го запрат реал

Еве што прочитав во весникот денес:

Актуелниот шпански прват Барселона јавно понуди награда за играчите на Сарагоса ако успеат да останат непоразени во дуелот против Реал Мадрид во 37. коло на шпанската Примера Дивисион. Според шпанските медиуми, Барселона е подготвена да му даде по 50.000 евра на секој играч на Сарагоса, кој ке игра против Реал Мадрид, но „кралскиот клуб“ не смее да победи во провинцијата Арагон.
На две кола до крајот на првенството, Реал Мадрид и Барселона имаат ист број на подоби но „кралскиот клуб“ е прв поради подобриот баланс во меѓусебните дуели. Доколку Сарагоса успее да остане непоразена од Реал Мадрид, а Барселона на крајот ја освои титулата, наградата за играчите на Барселона ќе биде удвоена, што значи дека ке добијат по 100.000 евра.
Покрај мотивацијата од Барселона, Сарагоса ке игра и за себе, бидејки тимот се бори за да го задржи петото место на табелата кое води во Купот на УЕФА.
Реал три сезона нема освоено ниту една титула, а Барселона сезонава брка „хет-трик“ во домашното првенство. :ban?:

оваа како што мислам јас на некој начин се смета и за поткупување:ban?:

па и реал им вети пари на Гетафе минатото коло ако победат...али гетафе не победија

п.с и што мислиш ти...ако Барса(или Реал еве) им плати на Сарагоса(Гетафе), тие ке победат ??

A*1*T*E*A*M напиша:
оваа како што мислам јас на некој начин се смета и за поткупување:ban?:

во шпанија ова е дозволено за разлика од другите земји каде ‘‘мотивирањето‘‘ и плаќањето на друг тим се смета исто како и местење на натпревар :)

добро де :) то је мое мислење... а денес има нови вести :)

Реал Мадрид се подготвени да платат 60милиони евра за кака :zver:

Abe od spekulacii sum izmoren.Dosta mi e.Koga ke bide se gotovo togas ke moze da se raduvam ova ne.

Ај мозе ке земете титула,има надези

kaka mozi da mi se fati
ednas saka da idi ednas ne. preku k... i toj i milan
kapelo i kalderon neka prestanat oti ke zavrsat vo ludnica
kaka = 60M
diego = 15M
So mozi kaka da pridonesi pojke od diego?

Кака ни самиот не знае што сака.де вака де така.ја мислам да го баталат и да се концентрираат на други играчи.

Nikola_MKD напиша:
kaka mozi da mi se fati
ednas saka da idi ednas ne. preku k... i toj i milan
kapelo i kalderon neka prestanat oti ke zavrsat vo ludnica
kaka = 60M
diego = 15M
So mozi kaka da pridonesi pojke od diego?

Kака веќе 2 сезони го сметам за најдобриот играч на планетава. Стандарден е, и единствена вистинска константна опасност по противничкиот гол во дресот на Милан. Епа сеа сами пресудете до кај стигна Милан сезонава (што се однесува до Лига на Шампиони)
Значи као прво, Кака и Диего се различни играчи, Кака игра веднаш зад истурените напаѓачи, додека Диего е класичен плејмејкер (не дека и тој не знае да се снајде у офанзива, напротив!). Кога јас би се прашувал, би ги земал и двајцата!:toe:

Рибери излеа отпадна од игра.Епа коа чекаме многу убо ни праат.Сеа ке се концентираат цело лето на Кака и ке го побеме пак на крај.ж

Хала мадрид да се надеваме дека грешам во постот.
Ја јадеме на Сарагоса така?

decka tip za pari ako sakate da zemite Saragosa - Real Madrid 1 vo 2 real ke pobedi so 1 - 3 ili 2 - 3 ....

eeeeeee si zedov noviot dres na real ama kako sto slusnav , ke go smenele logoto i ke stavile logo na nekoja si oblozuvalnica... mislam ona sto im e sponzor na milan...dali e tocno ?

HALA MADRID - ZIDAN 5 !!!

:vozbud:

ako me prasate mene jas kako star fan na real madrid...za da kupime nekoj igrac bi se orientiral samo da zemime eliten plejmejker kako lampard na primer...covekot mozeme bes pari da go zemime (10 milioni evra Kauza ima deckoto) i eden ili 2 ca odbranbeni igraci ... na primer Aleksis od getafe i Mekses od roma ...tipcite se mladi i fenomenali i ima mnogu da napreduvat u karierata...a i K Ronaldo nema da bide loso...ama toa e samo moja zelba :P

ne znam dali si vo tek so vremeto ti, oti aleksis potpisa so valensija i kristijano potpisa nov 70 i kusuro M dogovor so man u
odbrana ne ni treba oti go imame metzelder, ni treba krilo i uste eden napagac
ubo bi bilo da mozi da go smenime kasano za adriano, adriano barem ke napraj nesto cat-pat, kasano pojma nema od zivoto

bobi4e напиша:
ti normalen si shto zboris ? podobro da go zele de la pena otkolku Emerson! ccc kakvi ne ludaci postojat na ovo svet! za zidan se soglasuvam no covekot sam si resi da se penzionira toa e sega jbg! gledam i podolu Diego mi go pravite podobar od Kaka ? yes da deckoto e mnogu dobar no so Kaka nemoze da se sporedi vo nikoj slucaj!

So Napravi Emerson Vo Real Madrid?...Osven Kiksovivi ]
:toe:

иако не сум за реал но мислам дека финалето ќе ви биде следното коло против сарагоса. Ако ги победите титулата е ваша како што и мислам дека ќе победите. Можем да ви посакам срежа само и да го гледам натпреварот а инаку не сум ни за барса ни за реал ама пошто успеаја да ги стигнат од негатива од 8 бода(мислам дека беше) а барселона се опушти и мислеше дека титулата е нивна затоа и оваа сезона сакам реал да победи.

пс. камо ова да се случеше во италија со рома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom