Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе му кажам на Земчо да не ти преведува текстови од албанските весници повеќе :)
Реал САКС БИГ ТАЈМ :)

Tonchie напиша:
Ќе му кажам на Земчо да не ти преведува текстови од албанските весници повеќе :)
Реал САКС БИГ ТАЈМ :)

Тончи не мрчи :) да не ти скршим зуб на работа :) знаеш дека у вечера се кладев со Цаци :))
Го јаде Барцелона вечервааа
Ајде Олегер напоље...
Идемо Real Madrid Forever ! ! !

Гути игра ненормално...мислим дека, ако продужи ваќе, ќе биде Man of the match.
cU

Пер не знаеф дека си кладен со Цацко у вечера, у тој случај ќе пуштам мојот омилен клб да изгуби, изеди му пола плата на дебелиот :))))))))))

:))))))) и да знаеш...
а остај тоа...и у три милка се кладевмо :)))
затоа...Real Madrid GO ON!

Real Madrid 3 - 3 Barcelona, но сепак беше добра утакмица, и според мене требаше Реал да победи, од одавно не ги имав видено онака да играат, последниот натпревар со Хетафе, го играа нерешено, но играа како на тренинг, а сега беа многу многу подобрени. :)

zosto isto kako pobeda? Barcelona igraja so igrac pomalu, pak Real ne mozese gol da dade i plus u 93 min ne bese dosuden penal za Barcelona a na toj Salgado kicmata...

Shorty напиша:
zosto isto kako pobeda? Barcelona igraja so igrac pomalu, pak Real ne mozese gol da dade i plus u 93 min ne bese dosuden penal za Barcelona a na toj Salgado kicmata...

Абе мали..шо се разбираш па ти у фудбал жити мајка...
Дај гледај таму цртани и не ломоти многу-многу...

пошо реал играа на ноу камп,нерешен резултат е одлично иако можевме и да победиме но тоа е тоа.

RockIe напиша:
Абе мали..шо се разбираш па ти у фудбал жити мајка...
Дај гледај таму цртани и не ломоти многу-многу...

Тебе можем дедо да ти бидем! Кажи ми дали Барселона заслужи да победи:? Дури и судиите беа против Барселона ама ако... први смо на табела!

ivan1real напиша:
пошо реал играа на ноу камп,нерешен резултат е одлично иако можевме и да победиме но тоа е тоа.
иначе изгубија на Сантијаго Бернабеу, па така Барселона имаат подобар резултат во меѓусебните натпревари ова првенство, иако не навивам за никого оваа година, сепак навивав за Реал во тој натпревар. :)

Shorty напиша:
Тебе можем дедо да ти бидем! Кажи ми дали Барселона заслужи да победи:? Дури и судиите беа против Барселона ама ако... први смо на табела!

Друже,не знам дали воопшто си гледал до сеа некоја друга утакмица на Реал освен оваа со Барселона...па за да збориш судиите на чива страна биле!Оваа сезона судиите им е*баа мајката на Реал...фаули без везе судат против нив....картони без везе им даваат едноставно ги уништуваат.А да се случи судиите еднаш да судат реално како што беше случај во последниов натпревар против Барселона....одма се мрчи дека судиите се за Реал....а нема врска...затоа пред да пишеш нешто размисли....!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom