Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Па сеа не во смисла местена за пари, туку Реал да им пушти за да останат во Примера. Сепак Осасуна не е било која екипа.

Не верувам да се ја местиле, на почетокот Реал напаѓаше, но од кога примија гол се повлекоа немаа инспирација за игра, ретко да имаше некој шо му се играше(марсело,метцелдер,салгадо).

Па сеа не во смисла местена за пари, туку Реал да им пушти за да останат во Примера. Сепак Осасуна не е било која екипа.

За жал така е.... :tapp:
Жива глупост ама така е....:smir:

Ај фала богу важно заврши проклетата сезона. Еве убави моменти од неа;

Не е местена, толку знаат да играат. Што убаво ќе дојде чистка сега.

Ова ми ги расчисти сомнежите за Хуанде, ниту еден менаџер на Реал не смее да има 5 порази по ред, без разлика на околностите. И зошто Раул нема пропуштено минута кога има други играчи желни за игра.

Пет порази по ред, каков завршеток на сезоната:kesa:

Иначе тешко дека А1 ке ја земат Примера, ке си продолжат со Премиер лигата без разлика дали и Сител ке земат Премиер

Не може две телевизии да ги откупат правата без да дозволе онаа прва што ги откупила а тешко дека ќе одобре па така останува А1 или примера нешто непромислено :pos2:

Абе сеа им пуштија, а наредната сезона пример ако на реал му требаат бодови, осасуна ке попушти, или можеби ова е одолжување за некоја пуштена победа на осасуна од порано, све може да биде

Остај тоа, жал ми е за Бетис што испадна...а овие слепциве Хихон останаа!

Остај тоа, жал ми е за Бетис што испадна...а овие слепциве Хихон останаа!
Боље Хихон ќе има на кого да се дава по 5-6 голови:):)

Кога ќе ми текне само дека после првите 4 кола имаа примено над 20 гола...
Јас после првите 5 кола ги сметав за 2 лига ама после се разиграа и до не знам таму 30 коло или тепаа или губеа немаа нерешено.:):)

Ај нека му е со среќа и од утре да гледаме само добри вести :)

Kaka: No Thanks, Roman :pos2: Овој Абрамовиќ па што пробува :pos2:

Ај нека ни е со среќа стариот-нов претседател, и да имаме големи успеси со него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom