Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Точно дека нема договор со Реал Мадрид, ама има со Перез. Ја се надевам нема да има против кандидати, за побрзо да добиеме претседател.

Да, ако нема некој кој се сериозно заинтересирани може и пред избори да го добиеме! а и да е договорено нешто со кака, сигурно нема сеа да изјават дека кака од другата сезона ке игра у реал, на шо ке личи тоа ? ја сум за против доаѓање али ај нема везе.

Ау се попаливте сите за Кака:):):)

Ке ми го упропастите Какито бе:)
Понудете повеќе пари барем да има причина да дојде, вака ни торфеј ни лш не го приврзува за Реал:pipi:

Нема!
Тим што го мразиш неможе да го засакаш:pipi:

Ај ставајте нови информации од шпанските весници. Да видам на кој датум ке потпише:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

A бе ќе треба ти или да мењаш ник, или да навиваш за Реал.:)
Инаку околу повредите...сезоната е при крај...Кака и да дојде во Реал и да остане во Милан, ќе има месеци за да ги санира тие повреди кои штом игра, веројатно не се толку сериозни.:)
На Едуардо нога му откорнаа, па ене го трча после една година...:helou:

Инаку мене лично најголема желба ми е...да го купат Роналдињо.:vozbud:

Али јеби га.:toe::)

Абе а да ве прашам кој го склучи договорот со Кака?
Калдерон пред да замине
Или Перез пред да дојде?
Онака колку да ве прашам на чие име ќе иде трансверов :pos::pos::pos::pos::pos:

Абе а да ве прашам кој го склучи договорот со Кака?
Калдерон пред да замине
Или Перез пред да дојде?
Онака колку да ве прашам на чие име ќе иде трансверов :pos::pos::pos::pos::pos:

Перез-Галијани-Кака :wink:

/fail

А во договорот имаше вклучено авионска карта или автобуска за до Мадрид?

А во договорот имаше вклучено авионска карта или автобуска за до Мадрид?
Па од реал си имаат приватен авион со него ке си се вратат дека и така ке останат со празни раце без Кака:nesum:

Па од реал си имаат приватен авион со него ке си се вратат дека и така ке останат со празни раце без Кака:nesum:
Не бе го имаат купено Перез ќе влезел на изборите за претседател со кака со слоганот заедно можеме повеќе!

Димче да не ти влезе песок во вагината ?

Ај со среќа вечер ваљда ке тепаме 0-5:)

дечки ај баталете тоа договори
во нешто ќе поверувм кога ќе видам дека го носи дресот на Реал а не кога новинари пополнуваат страници со најразлични шпекулации за да бидат читани

panic_attack_04.jpg

CASILLAS; SERGIO RAMOS, CANNAVARO, HEINZE, MIGUEL TORRES; LASS, JAVI GARCÍA; ROBBEN, VAN DER VAART; RAÚL Y HUNTELAAR

Хуанде почнува да ме нервира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom