Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Copy-Paste од голот на Зидан во финалето:tv:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Мизерија...:kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реков јас...што очекувавте? Победа? Поразот беше психичко убиство за нас, не поради тие 2-6, и 0-1 да беше пак ќе беше исто. Во момент кога се подгреаја надежите за титула, загубивме и тоа е тоа. Знаев дека ќе го јадеме, ама не знаев дека до толку ќе биде поразов. Ајде некој головите ако може зошто не ја гледав.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ќе кажам само едно а тоа е

жал ми е само за касиљас

п.с на канаваро сиктер кажете му...стварно е дрво

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
ќе кажам само едно а тоа е

жал ми е само за касиљас

п.с на канаваро сиктер кажете му...стварно е дрво
Не сери бе и ти... жал ти било за Касиљас ти не си ја ни гледал утакмицата колку да пишеш нешто само...Дали го виде вториот гол што го прими Касиљас?? Сам ја набута топката во мрежа и жал ти е?

Утакмицата беше КАТАСТРОФА! Сите до еден изиграа катастрофално не го очекував ова... а за Канаваро не коментирам ако го видам уште еднаш во составот на Реал нема шанси да ја гледам утакмицата колку и да сакам неможам...:toe:
Баш ме интересираат коментари од фановите кои што ја гледаа утакмицата што имат да кажат?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ООфф не ја глеав, али тоа е тоа не се битни поразиве, само да учат на грешките ми е битно , и онака пишав пред утакмицава дека ништо чудно да им пуштиме зашто они голема работа ни завршија, и земаа бод на барса. затоа, иначе со среќа веке др сезона нека ни е :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не сери бе и ти... жал ти било за Касиљас ти не си ја ни гледал утакмицата колку да пишеш нешто само...Дали го виде вториот гол што го прими Касиљас?? Сам ја набута топката во мрежа и жал ти е?

Утакмицата беше КАТАСТРОФА! Сите до еден изиграа катастрофално не го очекував ова... а за Канаваро не коментирам ако го видам уште еднаш во составот на Реал нема шанси да ја гледам утакмицата колку и да сакам неможам...:toe:
Баш ме интересираат коментари од фановите кои што ја гледаа утакмицата што имат да кажат?
Па и мене ми е жал за Касиљас ама зборувам општо за цела сезона. Во многу утакмици годинава ви беше најдобар играч, таак да него најмалку треба да го напаѓате. А Канаваро дрво, он е повеќе дрво за вториот гол одколку шо е Касиљас. Не да оди да го блокира Силва си одмара чоекот, мрзата го фати изгледа.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Па и мене ми е жал за Касиљас ама зборувам општо за цела сезона. Во многу утакмици годинава ви беше најдобар играч, таак да него најмалку треба да го напаѓате. А Канаваро дрво, он е повеќе дрво за вториот гол одколку шо е Касиљас. Не да оди да го блокира Силва си одмара чоекот, мрзата го фати изгледа.
Не го напаѓам јас Касиљас бе алоо! И зборував само за овој натпревар а не оптшо за цела сезона.. овој натпревар сите беа катастрофа а тука го вклучувам и Касиљас.

Инаку без сомнение Касиљас е најдобриот голман во светот.. и овој гол што го прими не значи ништо затоа што многу има направено за Реал!
А кога ќе го слушнам името Канаваро ми се плаче!! :uvo:
И незнам што ви е финтата со тоа дека ви било жал за Касиљас.. стварно незнам:).

F

FilipMacedon

Гостин
На Реал му е потребна чистка,во одбрана само Мецелдер и Рамос играат солидно,за Канаваро не праам муабет,а пак Хајнце сто пати лошо пасира губејќи топки.Во средината дефинитивно ни треба освежување од големите ѕвезди,само Робен не би го продал,и на оној Марсело би му дал шанса,знае да изненади.
Додека пак оној Гаго врска нема,само се влече по теренот,Гути е солиден ама е пред пензија,што значи и за него ке треба замена.
Во нападот Игуаин и Раул повеќе се "нападачи на готово"односно чекаат само готови шанси,што значи и тука ке треба промени.
Касиљас моментално е најдобриот од составот.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Морал, мотив, желба, квалитет... се паднало кај играчиве наши.

Ја разбирам да си изгубил шанси за титула пред една недела, ама тоа не е оправдување вака патетично да играш, со пар чесни исклучоци (Рамос, Марсело, Игуаин, Робен), утакмицава бвме за нигде.

Канаваро бе, знаеме дека играш последна сезона, ама не си иби мајката така бе, како Алваро Мехиа во лош ден да го гледам е, Хајнце и он исто, нека фаќа сиктер шо побрзо.

Хави Гарсија и дефинитивно не е играч за Реал Мадрид, ако имав претходно некои сомнежи ради неукажаната шанса, сега истите се компелтно отстранети.

Гаго не е за прва постава, страшна стагнација (ако не и деградација) има од ланската форма, кога требаше да се развие во стандарден првотимец он се сјеба начисто, во сите дерби утакмици oваа сезона беше разбиен (како и цела наша средина додуша) од противничката средина, премногу е зависен од ограчите околу него, не може сам (без играч како М. Диара, Лас) да ја штити задната линија, ниту пак да има улога на креативен среден играч (без партнер како Гути, Снајд, ВдВ).
Не сум за продавање, треба да остане ама дефинитивно на клупа, освен ако Перез и новиот тренер немаат намера и догодина да играме со дефанзивна 4-4-2 формација.

No more untouchables next year, please... Знам дека не е во ред да се обвинува напаѓач (Раул) за лоша утакмица кога средината која ја имаш го прави Мадуро да изгледа како Зидан, ама неговата невидливост плени, да играше на пример Хунтелар со него, немаше шут на голот да имаме (иако и тие кои ги имавме беа пичкин дим), ако земеме во предвид дека играч не може да биде поголем од клубот, Раул мора да седне на клупа следната сезона, ако не можат да купат некој од Виља/Ибрахимовиќ/Бензема, обавезно враќење на Негредо.

Во нападот Игуаин и Раул повеќе се "нападачи на готово"односно чекаат само готови шанси,што значи и тука ке треба промени.
Касиљас моментално е најдобриот од составот.
Игуаин е далеку од напаѓач на готово, пола сезона ја игра надвор од позиција и пак е еден од најдобрите, ако не и најдобар поединец сезонава.

Раул од друга страна е голем опортунист, без сервис зад него се губи, укчучува стелт мод и кулира, тоа што е физички недоволно јак само му ја отежнува работата.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
нема што да се каже за утакмицава едноставно играа без воља
башка треба тимов да претрпи големи промени затоа што постојат играчи кои што само земаат плата и поплнуваат место, има такви на кои местото повеќе не им е во фудбалот а има и такви кои не се за во тим како реал нека си играат некаде втора лига трета
значи летово да се направи еден добар тим со играчи кои ќе играат со срце и баш фудбал кои знаат зошто се ставени во тие 11 на теренот
и да се остави тој тим подолго заедно за да може да функционира како што треба,
а Рамос е одличен тренер се покажа досега треба да го остават подолго, но и тој треба да се докаже во дербињата оти ептен работава не е на арно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom