Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Има кој да опоменува за оф топик, воздржете се од непотребни коментари.

abe potpisal nov dogovor za posle da mu platat pogolema osteta ako saka nekoj da go kupi.
ako platat dovolno ke go kupat ako ne ne

Мислам дека Никола е во право.. До сега многу пати се случувало играчот да потпише договор за потоа оштетата која ќе ја плати клубот за тој играч да биде поголема..
Ако сака Кака ќе замине.. А Берлускони и Анчелоти нека плачат колку сакаат..

bobi4e, има кој да се грижи за подфорумот фудбал, а тоа не си ти. На следното збеснување, ќе добиеш бан од темата на која си го напишал.

Hmm.. zagubija od PSV, zagubija od Hanover, kako sto gledam ke se ispolnat moite predviduvanja, real posle 3-4 meseci ke barat nov trener.

Да бе, така е тоа.:tapp:

За тебе, се е до парите во фудбалот, а?!?!

a oti kako e? ne rekov se deka e do parite, tuku ako platat dovolno osteta ke mozi da go kupat i zato potpisvat novi dogovori
ne se praj pameten ko ne znajs. ako ne e taka so ne kazis ti kako e.

Мансини, во спорт пишува немал ни потпишано нов договор со Рома.
Таткото на Робен кој е и негов агент, се надева дека договорот со Реал ќе биде постигнат до ктајот на оваа недела, извор еуроспорт

секоја недела исто читам,дека до крајот на неделата ќе потпишат и пак ништо.Само лажат

Real 1-0 belenenses
od kaj se be ovie belenenses?????
abe bobich koj ceka ke doceka, Drenthe sigurno ke dojdi samio si kaza i pobara od holandskata ff da go pustat vo Real za parite Real so gi nudi. a transfero so roben se iskomliciral oti roben vo javnosta zboral 'gluposti' so ne mu dozvolvale celzi i sea mislele uste da mu ja zgolemat cenata
gluposti

од португалија се,али голот смешки во стилот на валдес,сеа барса читам ќе го купеле
EDIT:дретне ќе биде презентиран утре или после пошо е веќе утре,13 милиони евра и ќе потпише до 2012,и според ас и робен би требало да дојде

Ajde nazdravje da e Drente.Go gleav natprevarot so Bele.Ubavo igrase Real samo se malku panicni vo odbrana.

Neznam na sto se dolzi dali ne se voigrani ili ovoj Suster neznae da ja postavi pravilnata taktika ama sve porazi samo so lokomotiv i belenses(cklj liga) moe mislenje e deka trebase da ostane kapelo ipak kako take imase rezultati ovja suster sega za sega nisto ama aj da mu daemo sansa

Neznam na sto se dolzi dali ne se voigrani ili ovoj Suster neznae da ja postavi pravilnata taktika ama sve porazi samo so lokomotiv i belenses(cklj liga) moe mislenje e deka trebase da ostane kapelo ipak kako take imase rezultati ovja suster sega za sega nisto ama aj da mu daemo sansa

Belenenses xklj liga.AUUU.Ti gledas fudbal bre.Belenenses e od Portugalska BWIN liga koja e megju najjakite ligi vo Evropa.

Plus Real i Bele imaat dolga istorija.Igraat megjusebni natprevari skoro 60godin.Prroguglaj malce i vidi ja istorijata na klubot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom