Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
ej, slusnavte deka kaka po 'greska' vlegol vo avtobus na real
oti znajte, imalo avtobusi so imeto na klubo i amblemo na dvete strani od avtobuso so golemi bukvi napisano Real Madrid i toj si vleze vo nasio lol.
plus to gleav na shapnskata kaj so se guskase so shuster igracite i drugite tamu treneri na Real posle natprevaro so loko. mu zborase nesto van niselroj, sigurno go ubedvase da mu reci na milan ebete se, ke sjom vo Real
inace ovie nashite malishani higuain, balboa, de la red, puzder prat. diara i emerson mozat slobodno da sjodat
da ne znaj nekoj dali cinat toj juan forlin i toj drugio 18 god so dojdoja od boka?
edit: abe ovie odbrambeni da ti bile. jas si rekov nov zidane ili kaka barat a tie gi kupile ovie dvata i toj schorch od herta

Младите аргентинци од Бока и Германецот се за да му опмогнат на Реал Б да се врати во секунда.А има шанси Скорч или како се изговара германецот да биде промовиран другата сезона во А тимот ама ако се покаже.
Го гледав натпреварот.Добар беше

ej, slusnavte deka kaka po 'greska' vlegol vo avtobus na real
oti znajte, imalo avtobusi so imeto na klubo i amblemo na dvete strani od avtobuso so golemi bukvi napisano Real Madrid i toj si vleze vo nasio lol.
plus to gleav na shapnskata kaj so se guskase so shuster igracite i drugite tamu treneri na Real posle natprevaro so loko. mu zborase nesto van niselroj, sigurno go ubedvase da mu reci na milan ebete se, ke sjom vo Real

abe se gleda deka i samiot saka da si ide vo Real! :D a vidof na oficalnava na real kako zboruva kaka so brazilcive nashi i so shuster! samo dzabe be tia od milan se kopilinja nevideni! ne trebase ni Ronaldo da im go dademe mamicata nivna a! uste go sakaat i Baptista! kaj go davame nie zverot bre budali!

Ај напишете кај ке даваат Реал ПСВ ВО ЖИВО

Абе овие губат од псв! Има време за пресврт.. пред неколку часа гледав снимката со Локомотив.. не се сеќавам сега најдобро.. но 5 или 6 голови реал постигна во второто полувреме.. а губеше 2:0 на полувреме..

Савиола вистинско засилување за РЕАЛ и во оваа и во претходната утакмица даде гол а не во БАРСА га грееше клупата

јаки нејаки пак изгубивме,ипак мислам дека ќе газиме со шустер

Ne znam me iznenaduva Shuster.Aj da se nadevame deka ke bide podobro na vistinskite natprevari sto se vazni.
Ama ova ne mi se dopadza.Jadime golovi ko nenormalni.Aj da pricekame za vistinski zakljucoci.
A sea sakaat Balak.E mene ne mis e dopadza taa idea.Podobro e Roben i VDV

Znaci seuste ja odrzuvaat formata od krajot od krajot na sezonata...prvo poluvreme tapa, posle gledaat da se vadat...

recorte.php

Формацијава ми е малку чудна. Прво ни Робен, ни Дрент ни Балак се уште не се појдени во Реал. Ај за РОбен скоро готово е а за Балак и Дрент ништо не се знае. Друго, Дрент не игра на позиција лев бек.:toe:

Формацијава ми е малку чудна. Прво ни Робен, ни Дрент ни Балак се уште не се појдени во Реал. Ај за РОбен скоро готово е а за Балак и Дрент ништо не се знае. Друго, Дрент не игра на позиција лев бек.:toe:

igra i left bek i krilo i e najdobar
samo glupacite barselona se vmeshaja za da mu ja krenat cenata a posle i celzi... ko da mu treba niv.

igra i left bek i krilo i e najdobar
samo glupacite barselona se vmeshaja za da mu ja krenat cenata a posle i celzi... ko da mu treba niv.

За Барселона точно е дека не му треба, ама ако Робен се пресели од Челзи во Реал тогаш и тоа како ќе му треба Дрент на Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom