Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
pa da ti kazam poarno so go nema i deka e povreden... ne mi ama bas ic sviga PODOBRO IGRAME BEZ NEGO!!!:helou:

Хмм... не се слагам целосно.
Факт е дека има поголема стабилност во играта со 2 деструктивци на средина како Гаго и Лас, ама многу трпиме во офанзива ради ова, нема некоја изразита креативност во играта и баш тука се осеќа отсуството на Гути, језда е топло ладно дечкото ама он како шо може да врзи акција кога стварно му се игра ретко кој друг може.
А и доста критики стигаат на наша страна дека фудбалот што се игра не е баш убав за око, рака на срце и не е којзнае што.

Јас баш сакам да одиграме натпревар со Гути, чисто да видам дали ќе прoмени нешто во играта и дали ќе внесе инвентивност, или ја млатам празна слама :)

Со Гути ќе бидеме многу поопасни во напад, штета што се повреди, ќе играше место Снајд. Сега сакам Парехо да го видам место него.

spored mene greska ste sneijder e mnogu podobro resenie od guti, zatoa so voj podobro ja dvizi igrata dodeka guti mi e malku poveke mrzliv i ako slucajno dade 1-2 dobri pasa vo cela utakmica i tolku... a znae na mnogu utalmici ama bas nisto da ne izigra :nenene:

Не е веќе повреден мислам, играл денес 45 мунути на тренинг утакмицата со Кастиља, може да добие некоја минута со Хихон.

Тешко дека Гути би играл место Снајдер. Нема шанса! Ќе трпи пак некој од овие подефанзивниве што се, Гаго или Лас. Ама еве ако се враќа Гути, а ВДВ е суспендиран поради картони исто како и Гаго, очекувам Гути да добие шанса. Многу добар офанзивен играч, како тој што знае да даде топка никој друг. Не за џабе скоро секоја година е меѓу топ асистенти, а лани беше прв. Жално е што ќе трпат Гаго и Лас за да игра Гути само.

Хмм... не се слагам целосно.
Факт е дека има поголема стабилност во играта со 2 деструктивци на средина како Гаго и Лас, ама многу трпиме во офанзива ради ова, нема некоја изразита креативност во играта и баш тука се осеќа отсуството на Гути, језда е топло ладно дечкото ама он како шо може да врзи акција кога стварно му се игра ретко кој друг може.
А и доста критики стигаат на наша страна дека фудбалот што се игра не е баш убав за око, рака на срце и не е којзнае што.

Јас баш сакам да одиграме натпревар со Гути, чисто да видам дали ќе прoмени нешто во играта и дали ќе внесе инвентивност, или ја млатам празна слама :)
да да има право.. јес да знае и слабо да изигра... ама која е расположен... само ТОПКИ СО ОЧИ викаше коментаторот баш се сеќаам :) стварно добар играч баш би сакал да видам кој ке игра у недела он или парехо ке го стаат... а хунтелар сеа мора да иде у стартни 11.. бар така мислам !!! позз

Не верувам да ги жртвува Лас и Гаго, одлично функционираат заедно. А Снајдер на последниве две утакмици играше по на средина со што се добива 4-3-3 формација, Робен и Игуаин ги мењаат постојано местата по крила. Гути пред Лас у Гаго би немало потреба да се грижи за одбраната со што ќе има многу поголема слобода.

Не верувам да ги жртвува Лас и Гаго, одлично функционираат заедно. А Снајдер на последниве две утакмици играше по на средина со што се добива 4-3-3 формација, Робен и Игуаин ги мењаат постојано местата по крила. Гути пред Лас у Гаго би немало потреба да се грижи за одбраната со што ќе има многу поголема слобода.
Хммммм ако влезе Гути во состав би требало да го жртвуваме Снејдер со што апсолутно не би се сложил според мене треба малце поофанзивно да тргнеме и на местото на Гаго да влезе Гути некако затворена е оваа формација со двајца деструктивци но мора да признаам дека токму поради ова сме несовладливи и тоа ме радува:vozbud: како што реков јас би изиграл поофанзивно но ако се реши Рамос да ги стави Гаго и Лас заедно и доколку победиме нема да му замерам BAMOS REAL

momentalno mislam iako malku gubime na ofanziva so gago i diara sme mnogu podobri i pokompletni poveke sposobni za poteski dueli...
nekogas ne e se do ofanzivata ako si ranliv vo defanzivnite zadaci...
a toa real cesto znaese da go kosta mnogu bodovi predhodno zatoa so real ne znaese da igra na rezultat i da se brani...
ne deka sega se defanzivno nastroeni ama vaka mozat da igraat dovolno onolku kolku ke im e potrebno za pobeda :helou:

Porteros: Casillas y Dudek
Defensas: Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze y Torres
Centrocampistas: Lass, Gago, Parejo, Faubert y Javi García
Delanteros: Raúl, Saviola, Huntelaar, Higuaín y Bueno.

Оф оф оф оф! Со кого ли ќе играме на средина не ми е јасно. Очигледно пак не фати малеров со повредиве, без Снајдер и Робен кои се повредиле и ВДВ кој е суспендиран на средина. Кој знае колку се сериозни повредите на Снајдер и Робен?

Мора да добие шанса сега Марсело како крило...А очекувам исто и Игуаин да иде по десно, а Хунтелар да влезе во нападот. Друго нема! Фобер ако биде меѓѓу први 11 незнам...

Тешко ке биде утре против Спортинг Снајдер и Робен повредени ке нема кој да игра средината можи вака да ни биди Фоберт--Гаго-Ласана-Марсело ама јас нејкам да играт Фоберт поубаво да играт Игуаин десно и Хунтелар во нападот со Раул.Позз

Се надевам само дека изоставањето на Робен е ради претпазливост, иако има некоја ситна повреда од утакмицата на Холандија со Тунис, на 10 дена пред утакмицата со Ливерпул не сакам ни да помислам дека е нешто сериозно :Ѕ.

Ваљда ќе може вака нешто да се искомбинира

---Лас-Гаго
Игуаин---Фобер/Марсело
Клас-Раул

Назад се знае, стандард :)

Тешко ке биде утре против Спортинг Снајдер и Робен повредени ке нема кој да игра средината можи вака да ни биди Фоберт--Гаго-Ласана-Марсело ама јас нејкам да играт Фоберт поубаво да играт Игуаин десно и Хунтелар во нападот со Раул.Позз

Игуаин нема шанси да го стави Рамос десно имајки во предвид дека е во голгетерска форма, може да игра Фобер да се покаже мислам дека има квалитети а за Марсело не верувам да игра во првите 11, најверојатно ке игра ВДВ или Дренте

Игуаин нема шанси да го стави Рамос десно имајки во предвид дека е во голгетерска форма, може да игра Фобер да се покаже мислам дека има квалитети а за Марсело не верувам да игра во првите 11, најверојатно ке игра ВДВ или Дренте

Работата е што Дренте не е повикан, а ВДВ е суспендиран. Види ги повиканите една страна поназад. А несакам ни да помислам дека Фобер би можел да игра, не го сакам во први 11. Игуаин -- Лас -- Гаго -- Марсело. Вака е најдобро, со оглед на тоа дека со ваква средина ќе му се даде и на Марсело прилика да видиме што знае како крило, а и Хунтелар да изигра еднаш барем во првите 11. И во ваква прилика ако не му се даде шанса на Хунтелар, стварно е глупо. Незнам зошто го зедоа ако не и во вакви утакмици ако не добива шанса.

ВДВ е суспендиран, Дренте е “повреден“...

Баш напротив, големи шанси има да игра на крило Пипита утре, тој шо дава голови и лев бек да го ставиш ќе дава :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom