Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.979
- Поени од реакции
- 143
19 ДекемвриВидовме лани во Мадрид па ние бевме во форма а они не па ги издишавме.Никогаш не знае така да нема фаворити.
Еј а ждрепката кога е за ЛШ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
19 ДекемвриВидовме лани во Мадрид па ние бевме во форма а они не па ги издишавме.Никогаш не знае така да нема фаворити.
Еј а ждрепката кога е за ЛШ?
Лани имаа среќа али оваа година ќе го папаат![]()
Знаеш колку повредени имавме тогаш?kakva sreka be doma ve tepat:pos2:
Знаеш колку повредени имавме тогаш?

Лани имаа среќа али оваа година ќе го папаат![]()
4 години по ред се одмаздувате во осмина финале, па никако да дочекате...:helou:Веруј ми нејќеш да ни се падне Рома.Ќе го кркате мора да ви се одмаздиме.
Значи добра пара ќе се земе, уплата 1000, добивка 5000
А и нема голема врска коефицентот, колку им даваат, пак Реал ќе тепа :baeh:Коефициент 5.00 до 6.00 уплата 1000 добивка 0 добра пара ќе фатишГо глеам коефицентот на Реал со Барса за во сабота и се чудам.. им даваат од 5,00 па до 6,00 коефициентЗначи добра пара ќе се земе, уплата 1000, добивка 5000
А и нема голема врска коефицентот, колку им даваат, пак Реал ќе тепа :baeh:
Коефициент 5.00 до 6.00 уплата 1000 добивка 0 добра пара ќе фатиш

Незнам кај ја виде среќата, ама да не се караме и дома и гости. ОК ќе почекаме до нареден петок 12h и ќе збориме ако СЕ ПАДНЕМЕ...
4 години по ред се одмаздувате во осмина финале, па никако да дочекате...:helou:
), а и тебе те сакам хаха 
Коефициент 5.00 до 6.00 уплата 1000 добивка 0 добра пара ќе фатиш
Ласман не сисај многу, ве чекам у 1/8 финале, а и многу ве сакам (у 1/8 финале не како клуб), а и тебе те сакам хаха
Баба Ванѓа?! Леее од кога те барам да знаеш, дај ми мсн да ми гледаш каков ќе ми биде животов може?[/]
Ќе ти кажам после натпреварот само немој никаде да ве нема и очекувам барем да ни честитате:pos2::pos2:
Ќе ти кажам после натпреварот само немој никаде да ве нема и очекувам барем да ни честитате:pos2::pos2:
Нормално дека ќе честитам ако тепате, не сум како вас...2 години никаде ве немаше а сега пред утакмица се дигнавте...ама ако не победите да не ве видим ниеден на темава!
Не генерализирај...
:pos2: