Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Лани имаа среќа али оваа година ќе го папаат:vozbud:

Незнам кај ја виде среќата, ама да не се караме и дома и гости. ОК ќе почекаме до нареден петок 12h и ќе збориме ако СЕ ПАДНЕМЕ...

Веруј ми нејќеш да ни се падне Рома.Ќе го кркате мора да ви се одмаздиме.
4 години по ред се одмаздувате во осмина финале, па никако да дочекате...:helou:

Го глеам коефицентот на Реал со Барса за во сабота и се чудам.. им даваат од 5,00 па до 6,00 коефициент :vozbud: Значи добра пара ќе се земе, уплата 1000, добивка 5000 :vozbud: А и нема голема врска коефицентот, колку им даваат, пак Реал ќе тепа :baeh:

Го глеам коефицентот на Реал со Барса за во сабота и се чудам.. им даваат од 5,00 па до 6,00 коефициент :vozbud: Значи добра пара ќе се земе, уплата 1000, добивка 5000 :vozbud: А и нема голема врска коефицентот, колку им даваат, пак Реал ќе тепа :baeh:
Коефициент 5.00 до 6.00 уплата 1000 добивка 0 добра пара ќе фатиш

Абе да ...х х х х него бај д веј ја тепаме баршитлојна тука нема што редовни пациенти ни сте последниве неколку сезони:vozbud:

Незнам кај ја виде среќата, ама да не се караме и дома и гости. ОК ќе почекаме до нареден петок 12h и ќе збориме ако СЕ ПАДНЕМЕ...

4 години по ред се одмаздувате во осмина финале, па никако да дочекате...:helou:

Ласман не сисај многу, ве чекам у 1/8 финале, а и многу ве сакам (у 1/8 финале не како клуб :P), а и тебе те сакам хаха :)

Баба Ванѓа?! Леее од кога те барам да знаеш, дај ми мсн да ми гледаш каков ќе ми биде животов може?

Ласман не сисај многу, ве чекам у 1/8 финале, а и многу ве сакам (у 1/8 финале не како клуб :P), а и тебе те сакам хаха :)

Баба Ванѓа?! Леее од кога те барам да знаеш, дај ми мсн да ми гледаш каков ќе ми биде животов може?[/]
Ќе ти кажам после натпреварот само немој никаде да ве нема и очекувам барем да ни честитате:pos2::pos2:

Ќе ти кажам после натпреварот само немој никаде да ве нема и очекувам барем да ни честитате:pos2::pos2:

Нормално дека ќе честитам ако тепате, не сум како вас...2 години никаде ве немаше а сега пред утакмица се дигнавте...ама ако не победите да не ве видим ниеден на темава!

Нормално дека ќе честитам ако тепате, не сум како вас...2 години никаде ве немаше а сега пред утакмица се дигнавте...ама ако не победите да не ве видим ниеден на темава!

Не генерализирај...

Не генерализирај...

Кој си ја има мувата на капата си знае :smir:

За тебе не викам ништо, ти бар не се криеше (мада потивок беше :icon_lol: ) ама моментално е очигледен приливот на новонастанати „каталонци„ по фан-клубовите, по добрата форма на Бареслона и очајната на Реал.
Не дека многу се замарам за нив ама досадни стануваат.

Јој човече, ама напнувате.
Едно видео од Реал Зенит
Клик
:pos2:

Усеин Болт пристигнал во Мадрид :vozbud: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom