Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честио нека ни е синоќешната победа и нека продолжи со победите новиот тренер Хуанде Рамос. За жал неможев да го гледам натпреварот, па подетално да прокоментирам за играта и тактиката.
Жал ми е за Шустер, но такви се правилата во големиот фудбал. Фала му за се што стори во Реал, му посакувам што побрзо да стане тренер на клуб од врвот на Фудбалот.

Сега нека е со среќа натпреварот во Сабота, играчите се желни за победа, сакат својот гнев од кризата да го исфрлат токму против они кои не отпишуваат пред време. Хуанде Рамос ќе сака да остави впечаток како на одличен избор. Барса држи се !

Не да ве чекам, многу ве сакам во осмина финале! :helou:

Хахаха најс ....туку шала на страна овие од барСЕЛОна фан клуб мислат дека ке пукне петарда....х како ние што мислевме за Јубе се надевам дека ке излезе истиот резлутат:vozbud:

Ќе тепа бе Реал у сабота,секогаш у дерби победува оној кој не е у форма!
Јас ќе ја опнам сингл па среќно:helou:

Me2 како имам некое чудно чувство порано адреналинот ми се качуваше пред секое гостување во барСЕЛОна али сега не некако мислам дека ке изненадиме и ќе потврдиме кој е кој во Шпанија:vozbud::vozbud:

Видовме лани во Мадрид па ние бевме во форма а они не па ги издишавме.Никогаш не знае така да нема фаворити.
Еј а ждрепката кога е за ЛШ?

rea l pobeduva vo barcelona 100% ovie ov barCELOna mn vo film vlegoja a z\a dvojka jak koef 4e ima pozz od INTER:helou::helou::helou:

Хахаха најс ....туку шала на страна овие од барСЕЛОна фан клуб мислат дека ке пукне петарда....х како ние што мислевме за Јубе се надевам дека ке излезе истиот резлутат:vozbud:
Инаку јас навивам за рома, и како што пишав, ве очекувам пак во осмина финале а и многу ве сакааам...:baeh:

Инаку јас навивам за рома, и како што пишав, ве очекувам пак во осмина финале а и многу ве сакааам...:baeh:

Веруј ми нејќеш да ни се падне Рома.Ќе го кркате мора да ви се одмаздиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom