Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Videte na as vikaat Shuster nov trener za 07 /08 sezonata.Jas sakam Kapelo da ostane

capello mora da ostane ali tesko,mislam deka tesko ke najdat podobar trener iako se spomenuva nekoj od Getafe

najisreko sakam rafa benitez da dojdi. bateto gi ima trenirano porano i najnogu si gi saka Real i treba da se vrati. liverpul so ne mu dava pari za da si kupi igraci ne mu dava
kapelo bi bil vtora opcija za mene ako ne mozi da se zemi rafa, ama malce stilo mu e staromoden so dvajca povleceni od sredinata i da primis tolku goloj vo edna sezona sramota e. sreka negova so pobedivme, bateto barem znaj so saka, si bara disciplina, togas za zal bekam ne dupese ama sega uste tolku... ne znam kalderon i mijatovic so go barat adriano ko kapelo nejki takvi igraci i ke treba i nego da mu go barat careto

Epa ke ve izaduvam ... Kapelo Ostanuva i slednata sezona,ova go potvrdi Predrag Mijatovic,a isto taka pomosnik trener ke mu bide Zinadin Zidan,Bidejki ke se vrati vo fudbalot,mu bilo ponudeno direktorsko mesto vo real no toj poveke se fukusiral za trenerskata rabota ... :)

Dogodina Atakuvame I na Ligata Na Sampionite ... jejejej

Ако е ова точно за Зизу оууууооооооо јееееееее

Сакам Рејес да остане за десно ама изглеа ке си иде за Атлетико Мадрид.Мислам дека Сисињо го подготвуваат за местото од Бекам а десен бек да биде Рамос.
Канаваро и Мецелдер во средина а Мигел Торес и Марсело евентуално некој нов за лево.

кај го прочита тоа?
јас до сеа се што прочитав беше дека шустер ќе биде тренер на реал а тој од расинг не му го памтам името технички директор

ako ne potpisat so shunster treba da mu platat dva miliona osteta ne znam zaso ne zemaat drug trener ako veke go brkaat capello

Добар е и Шустер.. Но треба да си го остават Капело. Одличен стратег е, го среди тимот освои титула.. што треба повеќе?
Е сега кога е во прашање Бенитез.. треба да се размисли.. Бенитез е најдобриот стратег моментално. А изјави сдека бега од Ливерпул.

Абе ако е ова вистина за Зизу тогаш не Реал не му треба Бенитез леле ако дојди Зидан јако ке биди а бај д веј дајте линк плс за ова со Зидан.

JOE напиша:
Абе ако е ова вистина за Зизу тогаш не Реал не му треба Бенитез леле ако дојди Зидан јако ке биди а бај д веј дајте линк плс за ова со Зидан.
Е па сеа ако беше добар играч не значи дека е и добар стратег.. и не верувам дека ќе се меша многу во тренерската функција.. ќе има некое директорско место а не нешто како помошник тренер.. Но добро и да биде.. нема штета од тоа.. можеби го бива човекот и за таа работа :)

AJDE CESTITO TITULAAA! ova e so malku zakasnuvanje no bev baniran taka da...abe doma mi se iskinaa zivcite do 60 i nekoja min. mameto nivno! rekov ako ne zaebat ce ni platat drug pat! no REYES e tuka taka da...

SO SREKA TITULA I NEKA NI SE MNOZAT

Na Real kako mu ima trgnato. SE GAZAT
Vo finaleto na ligata na Shpanija vo kosarka igrat protiv farsa i gi pobedija prvite dva natprevari
ne znam dali gledate kosarka ama Felipe Reyes e zakon!! Site znat deka Real se najak tim vo kosarka vo Shpanija i eden od najdobrite vo Evropa
farsa uste ednas ke bidat smackani vo derbi protiv Real

Другата недела ке се знае за тренер кој ке биде ,а потоа трансфери на играчи.Пошто тренерот одлучува во најголема мера кој ке биде купен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom