Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Аха секогаш така прави...Јас не велам дека и Манчестер не зима (јас сум ФАН на Манчестер)ама Манчестер ги зима на 19-20 години...А тој ќе ги збере на 15-16 години ...И после јак ми се прави таков играч направил тој,онаков играч направил тој ц.ц.ц....:tapp:

Давиде Петручи е новото засилување на Манчестер кој има 16 години,не се теши дека манчестер зима само играчи од 19-20 години

Сите тимови зимаат малди играчи. Само што кај Венгер тоа е друго, неговите скаути ги следат илјадници новинари и затоа е медиумски најактивен.

А и англиската федерација ги дозволува тие трансфери. Ако несакаше да има такви ке го сменеа правилото и со полнолетство да се потпишува порфлесионален договор. А не како сега, уште од 16год може професионален договор.
И тоа што е различно кај Венгер(затоа сите млади кај него идат) во договорите им гарантира одредени настапи за А-тимот на 17-18години. Нешто што другите тимови не го прават.

Епа тоа ми беше зборов, барем нека не отвора уста и да јаде гомна. Кога сакавме Фабрегас да го земеме, одма ова она...мрси. Барем ние сакаме да платиме огромни пари за него, а не за беспари да земаме.

Шо сте затупеле со Венѓер
Не гледате дека самиот тој не е ОК
Па на другите клубови им збори

Секој за себе дечки

Хулигани? Ние не сме хулигани, башка е навредлива групата.

Отворив Фан Група само за нас еве ја

Групно членство

(1) Член на социјални групи:
Вклучи се во социјалните групи

Ке се приклучите!!!?

Ај преименувај ја ако има таква опција... неаме Х од Хулигани ние...
Инаку радо би се приклучил во група за мадридисти ама дај некој покултурен наслов, сепак се работи за најдобриот клуб во ХХ век. :)

Подршка за фан групата, ама и за критиките. Како и да е, ја пишувам за да кажам дека се помирив со фактот дека Роналдо ќе дојде (без разлика дали дошол или не)
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=739683. За да се помирам со ова мораше да се помирам и дека Робињо ќе си иде, зошто не верувам дека ќе му дадат плата колку што бара, посебно ако дојде Роналдо и Робињо да игра втора постава. Look on the bright side of things, најдобар е на свет.

P.S. најсреќен би бил ако ништо од ова горе не се деси...се паднеме во финале на Л.Ш. со Манчестер и ги стртиме 3-0! ;)

Луѓе негд слушнав дека манчестер го бараат снајдер ама може и не.Како и да е не би биле глупи реал да го даваат снајдер.

Луѓе негд слушнав дека манчестер го бараат снајдер ама може и не.Како и да е не би биле глупи реал да го даваат снајдер.

не бе Манчестер не го бара Снајдер.на официјалната страна ако имаш јузер можиш да пишуваш како профил на некој играч и демек ти ги надгледуваш неговите игри,задоволен ли си или не...нема врска,снајдер нема да биде поврзан со трансфер во Мен Ју.не сте будали да го дадете.

Изгледа дека и Негредо ќе биде вратен, па продаден за да напраи профит Реал.

Подршка за фан групата, ама и за критиките. Како и да е, ја пишувам за да кажам дека се помирив со фактот дека Роналдо ќе дојде (без разлика дали дошол или не)
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=739683. За да се помирам со ова мораше да се помирам и дека Робињо ќе си иде, зошто не верувам дека ќе му дадат плата колку што бара, посебно ако дојде Роналдо и Робињо да игра втора постава. Look on the bright side of things, најдобар е на свет.

P.S. најсреќен би бил ако ништо од ова горе не се деси...се паднеме во финале на Л.Ш. со Манчестер и ги стртиме 3-0! ;)
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе што ви е, ќе видите дека Роналдо нема да дојде а Робињо ќе остане. Можеби наредна сезона ќе дојде Роналдо, ама оваа не ми се верува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom