Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј го знае некој мобилниот на калдерон?:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Стварно шо до толку им дошло до тоа манекенче.Дај нека го земат хунтелар и нека завршат работа и крај на приказната.
Повели (не е мобилен):)
(+34) 91 398 43 30

Дечки и Кварезма се изјаснил и рекол дека веќе има потписано со некој Екстра клуб ама не го кажува сега за сега.Се шпекулира дека тоа е или Интер или Челзи(ама и РЕАЛ не е отфрлен).

Кој ролинзи ги правеше Руд вчера, папапапа, бетер Зидан на времето :):):)

022.jpg

:D

Многу слабо одигра Рамос вчера, незнам што му е.

izglea real pe.. se cim go sakaat tolku ronaldo:) se seguvam de

Многу слабо одигра Рамос вчера, незнам што му е.

Слабо игра нешто на европсково, и првата утакмица слабо. Многу грешни додавања има, ама да се надеваме дека сето тоа ќе биде само прошлост :)

Ајде другите утакмици ке ги одигра подобро.Овие 2 со ги изигра многу слабо се покажа.Ајде овие нека го земат Хунтелар и не ни треба друго засилување

Ај бе чамец и ти драпаш м.диња... Се мајтапам... Абе на Реал Мислам дека само Роналдо му е потребен... За др не знам... Сепак има добри поединци а сепак лига на шампиони еве подолго време нема освоено... Тука не можам да сватам што работата, а сепак тимот е нуклеарка...

еј малку покасно пишам ама нема везе. морам да кажам нашите Холанѓани (Шнајдер, РВН, Робен) каква игра прикажуваат, секоја чест. само да продолжат така и да не ни се повредат. страшно, прекрасни голови на Робен и на Шнајдер. Инаку Рамос некако не е на потребното ниво, ама ај се случува тоа. инаку Метцелдер игра убаво за Германциве, ме изненадува, се надевам дека ќе се врати во голема форма во Реал, и така сега Канаваро неможе да игра.

Инаку прочитав дека Манчестер има понуда до Рамос. А нашите понуда од 90 милони за Роналдо дирекно ќе ја пратат до Глазер, газдите на Манчестер, само и само да го избегнат Фергусон.

Незнам шо толку се запнале, јес да е најдобар, ама и онака ни е супер составот, само едно напаѓаџиште да земиме и толку, останува да се уиграваме.

Нема ништо да испадне од ова со Роналдо бе, слушајте ме. Секој ден се молам да не го земат. Хунтелар само и толку, имаме бомба тим...зошто да го уништуваме со “ѕвезди“.

Btw, читав вчера, она копилено Венгер сакал да го земе Парехо, ама за среќа Парехо одбил. И после тој мрси муда, непоштено му земале играчи. Сите надежи што се на клубовиве им ги собра, и уште има образ да каже нешто...

Како и сите тимови од премиер лигата, после се бунат, што им ги купувале играчите. Бар некои тимови чесно си плаќаат. Не идат по младински школи и крадат. Пример: Цеск, Мерида, Фран, Пачеко, Пике и кузнае уште колку имаат.

Btw, читав вчера, она копилено Венгер сакал да го земе Парехо, ама за среќа Парехо одбил. И после тој мрси муда, непоштено му земале играчи. Сите надежи што се на клубовиве им ги собра, и уште има образ да каже нешто...
Аха секогаш така прави...Јас не велам дека и Манчестер не зима (јас сум ФАН на Манчестер)ама Манчестер ги зима на 19-20 години...А тој ќе ги збере на 15-16 години ...И после јак ми се прави таков играч направил тој,онаков играч направил тој ц.ц.ц....:tapp:

Трансферот на Роналдо е веќе договорен?
Според Observer трансферот на Криситјао Роналдо во Реал Мадрид е веќе договорен иако двата клуба негираат.

Трансфер сагата на Кристијано Роналдо траее некоколку месеци, а најзасегнатиот во целата работа, самиот играч ниту потврдува нешто ниту негира. Observerденска на целата приказна и даде сосеме поинаков тек, објавувајќи дека трансферот е договорен уште пред неколку недели.

Весникот вели дека преговирите ја поминале точката од која нема враќањи и се ќе позната за неколку недели.

Неименуван висок преставник на Јунајтед за весникот потврдил дека Алекс Фергусон е немоќен и дека тој неможе да го спречи трансферот.
“Двата клуба преговараат повеќе од два месеци, и се беше договорено уште пред две недели.”
“Сите изјави на Рамон Калдерон дека не сака да го вознемирува Јунајтед, и дека Криситјано Роналдо неможе да се купи се чисти бесмислици.”
“Преговорите одамна ја надминаа точката од која нема враќање назад.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom