Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки што се толку замарате со Леванте,сега ако испадне испадне самите си се криви,него РЕАЛ да си ја заврши сезоната со победа и да си прославиме најубаво.Што мислите вие?
Дечки што се толку замарате со Леванте,сега ако испадне испадне самите си се криви,него РЕАЛ да си ја заврши сезоната со победа и да си прославиме најубаво.Што мислите вие?
Зошто бе неќат да дојдат да не им е страв?Абе и ја го сакам истото, ама финтата е што фудбалерите на Леванте не сакаат ни на Бернабеу да дојдат. мора некако да ги натераме да го изиграат уште овој меч, мора да се гледа прославата.
Па нема сигурно РЕАЛ натпреварот да го добие службено,ќе го одиграат натпреварот па што сака нека е.Шпанска лига е ова бе не е некоја Балканска без ред и крај.Што знам некако не ми се верува дека нема да го играат натпреварот.Ќе видиме.
па нека им даде Калдерон плати за два месеца на Леванте ебагоНема врска дали е балканска лига или што ти ја знам! Ако нејќе некој тим да игра нема некој што може да ги натера.