Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за победата момци... :salut:

Педери, голот на Раул беше од офсајт.

пу пу неважи. : )

Агуеро: Никогаш нема да играм за Реал Мадрид, не сум луд.

Барем ова ме теши.

*Се разбира и маказите на Рони. :pipi:

Барем ова ме теши.

Фрустрации од големината на Реал, предизвикани од ништо.
А најдобро од се е - 5 бода предност!:bq1:

Барем ова ме теши.

Вие само тешите се со такви “глупи“ работи...бидејќи ако гледате во табелата...глава ќе ве боли многу! Хм, патем да те прашам...што вредеше голот на Роналдињо кога изгубивте 4-2?! Има некој резултат од тоа или не?

Чабе ке ти објаснувам, ке го тупам...и да ти кажувам факти, ке почнеш да се вадиш Реал е прв...радувај си се сега.

Како што гледаш, релативна работа е тебелата...се виде колку брзо може да се свртат работите ->пред 2недели имавте 9бода, а прееска во еден момент Барселона беше прва на табела.

п.с Не мора да ми реплицираш, бидејки несакам да пушувам веке.

Рекреативо Хуелва - Реал Мадрид 2-3
Сите голови

П.С. Супер победа на Реал, по поразот на Барса. :)

Чабе ке ти објаснувам, ке го тупам...и да ти кажувам факти, ке почнеш да се вадиш Реал е прв...радувај си се сега.

Како што гледаш, релативна работа е тебелата...се виде колку брзо може да се свртат работите ->пред 2недели имавте 9бода, а прееска во еден момент Барселона беше прва на табела.

п.с Не мора да ми реплицираш, бидејки несакам да пушувам веке.

Па и немора да пишуваш, зошто мене би ми било срам да пишам нешто на темата на Барса доколку е ситуацијата обратно. А тоа што имаш да кажуваш некој “факти“, баш сакам да ги чујам кои се тие! Фактот дека Барса го јадеше од Реал 0-1 дома?! Реал е заслужено на врвот...а вие ако сакате пукнете од љубомора.:smir:

BRAVO REAL, go spasivte DEPORTIVO. Se nadevam deka ke ja osvoite primera. Iako sum za deportivo, iskreno vi posakuvam da ja ebete barsa i da si ja proslavite titulata

Што е работава бре веќе у ПМ да иде!!! Робен пак се повредил...Дренте такоѓе! :@:@:@

Што би рекол Армин: Господ од една страна дава од друга зема :smir:

Знаев дека ке губат циганите. 5 бода абе дај да глеаме за во ЛШ остајте лигава.Хах.

Робињо ѕвер.

Колку се повредени информации кажете.

Миланез позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom