Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Серџо Агуеро од Атлетико мадрод многу јаде гомна.Секад збори против Реал без никој да го провоцира....Изгледа фрустрации ---е да.
Па он сиротиот зборува затоа што неможат да ги тепаат Реал бидејќи се знае Реал се Цареви а он ако сака нека зборува цел живот ама кога играат против кралевите не можат да им се фатат ни за малиот.:vozbud: :vozbud:

Goalkeepers: Casillas & Dudek.
Defenders: Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Miguel Torres, & Marcelo.
Midfielders: Gago, Diarra, Robben, Balboa & Drenthe.
Forwards: Ra'l, Robinho, Higuaнn, Baptista & Soldado.

so ovie igraci ke patuva na 'lesnoto' gostuvanje vo Huelva

Injured: Guti, Van Nistelrooy, Sneijder, Michel Salgado & Metzelder.

Нека му даат шанса второ полувреме на Балбоа супер играч е.Секогаш кога влегува дава гол

Goalkeepers: Casillas & Dudek.
Defenders: Pepe, Ramos, Cannavaro, Heinze, Miguel Torres, & Marcelo.
Midfielders: Gago, Diarra, Robben, Balboa & Drenthe.
Forwards: Ra'l, Robinho, Higuaнn, Baptista & Soldado.

so ovie igraci ke patuva na 'lesnoto' gostuvanje vo Huelva

Injured: Guti, Van Nistelrooy, Sneijder, Michel Salgado & Metzelder.

Се надевам дека за со Рома, Гути и РВН ќе бидат фит, зш тешко ќе бидит без нив :(

WTF?! Што к*р им е сеа па на овие двајца? цццц! Глава не дигнавме од повредиве еј! Ова е шанса за Солдадо, освен ако не го стави она килајцана Игуаин! Ама како и да е Солдадо 100% ќе добие шанса на овој натпревар, така да...И јас мислам дека Балбоа треба да добива повеќе шанса, особено кога имаме повредени играчи. Многу е брз и има добра техника, и за разлика од Игуаин многу подобро знае да ја води топката...не како камења да шутира!

Очекувам победа утре!

брее сакам Савиола да биде стартер против Рома, верувам дека може да даде многу за клубот.

Ej ziks kaj mene ne saka da gi otvori.
Aj pisi nesto kako da gi otvoram

Пишува која програма ти треба за да ги гледаш, симни ја таа.

Може на Ера ке има зашо на сител го даваат Барса

Casillas en porterнa; lнnea de cuatro con Torres, Ramos, Cannavaro y Heinze; Gago y Diarra en el centro del campo, con Robben y Drenthe en las bandas, Baptista en la media punta, y Ra'l como hombre mбs adelantado.
edit:Ера рулз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom