Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Вака така убо испадна првово полувреме
Хуелва-Реал(M) 1-1
Атлетико(М)-Барса 2-1 :)

Ах бре Реал, ах бре! Ајде сега да искористиме барем, Барса може и да не тепа! 2-1 на полувреме...одлично! Уште Реал да си ја завршат работата, и ете ги пак 5 бода разлика! Немама кај да ја гледам се нервирам :@

едит: ТООО! Ајде сега, уште поголеми се шансите. Рекреативо попи црвен!

Ајдеее...и Рамос црвен! Е што му требаше бе ова?!?!

btw, Атлетико-Барса 3-1

ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!! РОБИЊООООООООООООО!!!

Чекајте чекајте чекајте!!! Колку е разлика? 5 или? Диме...во криза сме или што? ХАХАХАХА РОБИЊОО цареее!!! Значи ѕвер е! БРАВО БРАВО БРАВО! Ах Фарса Фарса, 4-2 ХАХАХАХ!!!

Конечно: Рекреативо-Реал Мадрид 2:3, Атлетико-Барселона 4-2

Браво бе Робињо...влезе даде 2 гола....му ја врати на Реал разликата од 5 бода....браво....

Хаха, навивачите на Фарса подобро да си ќутат, 4 парчиња примија.
Браво за Реал, иако губеше, сепак на крај победи.
5 бода повторно разлика...

Се гледа кој е најдобар во Шпанија, Фарса со ваква игра нема шанси ни во Шпанија ни во ЛШ.

Само ништо! Со ваква игра неможеме многу да се радуваме...требаше да влезе Робињо и да даде 2 гола. А другиве спијат. И што е ова многу црвени, а и што му требало па на Рамос тоа...наредната играме со Еспањол, а сигурно ќе добие 2-3 утакмици суспензија поради директен црвен картон. Го немаме и за во ЛШ против Рома...тешка загуба имаме. Ќе мора повторно да игра Салгадо...нека игра само како на прошлите 2-3 утакмици и ОДЛИЧНО ќе биде!

Jas go gledav cel natprevar i zasluzeno pobedi Real 3:2 da kazam tie igraja so 9 igraci a nie so 10 :) Robinho togas vleze ko mu dado vtoriot crven i mu stegna 2 gola i za tie 2 gola asistirase GAGO se podobar i podobar.CESTITA NEKA NI E POBEDATA!!!

Добра вест: Разликата пак е 5 бида!!!!!!
Лоша вест: Играта не е на ниво. А, да... И Робен пак се повреди, само не знам колку е сериозно. На неколку минути пред крајо си легна на терено и беше заменет со Игуаин.

Асистенцијата на Гаго за третио гол беше... Алал му вера!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom