Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Следното коло кец у кец.
Барса ке киксне,Луис Фабиано и Кануте ке ги растурат.

Реал да не киксне,за другите ич не ми е гајле.Поише се плашам од слаби екипи одколку од јаки

па според мене од тимојте шо не се во првите 4 најнезгодни се ваљадолид и алмериа

gi potcenuvame slabite ekipi zatoa i kiksnuvame ...vo vtorata polu sezona nema slabi timovi site se zasiluvat i barat sto pogolema pozicija :) taka da ...site se dobri ...ali REAL NAJDOBAR!!!

Игуаин даде два гола за аргентина против гватемала. после Солдадо поарен бил..... бтв аргентина тепа 5-0

И најнормално никој нема да гледа футбал сите ке го слушаат коментаторот пак да ја стропа некоа зелена:pos2:
Престанете со критиките за коментаторите во Сител.Луѓето и неинтересна утакмица со своите киксови ја праат интересна:lol:

И Канаваро изигра ПЕРФЕКТНО со Португалија, најдобро во последниве 2 год. Топка 1 не му пројде, одлично!

Робињо дае гол за Бразил.Снајпер асистираше за гол со Холандија,Касиљас одбрани неколку добри шутови,а ГРАНЕРО беше најдобар на теренот со против Франција.Асистираше на голот и скоро сите акции потекнуваа од него.Одвај чекам да се врати

Sergio Ramos tops the steals ranking in the Spanish League

Sergio Ramos' value is incalculable. His versatility, hard work and help in attack make him stand out. The defender tops the ranking of steals in the Spanish League (179), followed by Iker Casillas (172).
...
But this is not all Sergio's work comes down to. He plays an important role in the team's attack as well, earning the seventh spot in the assists ranking (905). Besides all this, he has managed to score three goals this season.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom