bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
:bravo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:bravo:
Ако добиеше голманот црвен ќе беше друга приказна,али ипак требаше Реал да победи 11 на 11.Иначе чудно е како одредени навивачи на Барса се појавуваат само кога нивните тимови победуваат,или кога Реал губи,па онака да не зачудат со нивните постови.Јебига, судијата живци ми искина. Колку пати само не судеше чист фаул за Реал, а за Алмерија судеше ко на деца мали. Голманот заслужи чист црвен...ама тоа е тоа. Да не звучи ова како оправдување, Реал не заслужи да победи и тоа е тоа.
Јас мислам дека Негредо е далеку поквалитен од Солдадо.
Добро бе како можеше да изгубат од оние босите!
Баш ја гледав цела утакмица,BOBI4E ти не знам дали ја гледаше али Реал не само што заслужи да победи заслужи и 3 гола разлика.Сети се на шансите на Робињо и на онаа последната што ја вадеа од гол линија.Наистина жал ми е ама ништо не е изгубено...поздрав
Многу поштувам искрени луѓе!Искрено ги призна дека беа послаби од Алмериа!Ја гледав цела не се секирај. Неможе само од 2-3 поконкретни шута на гол да се победи. Не си во право. Точно дека Робињо имаше 2 шанси добри, а и од гол линија ја извадија. Но тоа не е доволно за победа. Сепак играа против Алмерија, требаше барем 10 шута на гол да има. Не си во право затоа што Реал немаше никаква игра, не беше поврзана. Се играше се на памет. Со тоа што го покажаа не заслужија да тепаат и толку.
Нема врска не е подобар од Солдадо ти тврдам со шо сакаш.
И плус мислам дека не е перманентно продаден,има некоја клаузула ако сака Реал да си го врати.
Јас мислам дека Негредо е далеку поквалитен од Солдадо.
не заебавај.... Негредо струја беше, а и далеку покомплетен играч од Солдадо е
Ти го глеаше Солдао лани во Осасуна ли бе?Виде се какви голови даваше?Тој е како Ван Нистелрој.....Пред 2 сезони даваше голови за Реал во куп,ЛШ и лига.
Негредо е добар и брз.
брат и јас сакам да се докажи во Реал, ама малце ме нервира со изјавите. "мене никој не ме клава на... ич не ме играт, досадно ми е, сакам да сјодам". шо кур Баптиста и Марсело чекаја 1 година за да заиграт?? Сакаја да се докажат на највисоко ниво (те Реал) и сега се првотмици. ако плачи до крајо на сезонава можи слободно да пали патики и да си го бара чарето
брат и јас сакам да се докажи во Реал, ама малце ме нервира со изјавите. "мене никој не ме клава на... ич не ме играт, досадно ми е, сакам да сјодам". шо кур Баптиста и Марсело чекаја 1 година за да заиграт?? Сакаја да се докажат на највисоко ниво (те Реал) и сега се првотмици. ако плачи до крајо на сезонава можи слободно да пали патики и да си го бара чарето
Во право си. Што требаше Марсело и Баптиста да речат? Ај добро Баптиста замина на позајмица, ама Марсело 1-2 утакмици ако изигра само. И ете, му се исплати чекањето, сега е првотимец. Сепак Солдадо треба да сфати дека тоа е Реал, не е Осасуна или било кој па да фати кога сака место. Раул и РВН се во одлична форма, и сега да извади некој од нив двајца за да го стави Солдадо нели? Не држи моабетот!