Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е мразам да критикувам судење, луѓе се и судиите, грешат... ама некогаш мора да се искоментира: стартот на голманот врз Рамос беше за чисти два црвени картони! Старт на голман врз играч надвор од 16 метри не се суди никако поинаку. Една работа е да е некоја спорна ситуација па да се погреши или да не се види добро... ама вакви експлицитни сцени... стварно незнам што да кажам друго...

Инаку како се борат домаќиниве и како игра Реал, лесно може да падне ново изненадување денес, иако Реал за разлика од Манчестер денес игра офанзивно и прави какви такви шанси, па се надевам дека ќе го сврти резултатот. За гледање не гледам повеќе, се изнервирав...

А бе не се замарајте, голема работа, никој не е совршен!
И ние денес не бевме на ниво, тоа е тоа. Барем вие имате голема предност!

lele so e ova be, zatoa real imase 1,70 koeficient za da tepa, nema vrska i da izgubi pak ke bide SAMPION na spanija,

Поради преголем идиотизам прикажан од страна на коментаторот и тотално покажување дека појма нема од фудбал, јас ке си седам на форумов и ке си читам! :)

Поради преголем идиотизам прикажан од страна на коментаторот и тотално покажување дека појма нема од фудбал, јас ке си седам на форумов и ке си читам! :)

:pos::pos::pos:

Јас од истава причина одамна сум скаран со Шпанско на Сител, евентуално ако нема друга опција преминувам на гледање без тон...

:pos::pos::pos:

Јас од истава причина одамна сум скаран со Шпанско на Сител, евентуално ако нема друга опција преминувам на гледање без тон...
го мразам сител шо стана работаа и А1 нешто денеска заебаваа со преносот се надевам Телма нема утре да заебе за Интер да ги глеаме!

Судијата слабо + играта на Реал мизерија + играта на Алмерија одлична = ПОРАЗ НА РЕАЛ!!!

Браво за Алмерија,одлично изиграа,Реал ушасно,на никој не му одеше али тоа е тоа.Шанса за Барса да ни се приближат.Иако и ја сум против Сител,денес морам да ги пофалам.Се слушаше звукот од стадионот и го немаше коментаторот од Скај спорт.

Тоа е, не може вечно да се победува. Некогаш се кикснува.
Ама пак сум сигурен дека оваа година сте шампиони на Шпанија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom