Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Шустер вика: Мора да игра, макар и со една нога.
Така збори дека се плаши од Агуеро, не за друго. :)

И треба да се плаши,тешка утакмица,дури мислам дека е потешка и од Барса,али клин шит и еден гол ме прават супер задоволен

GOALKEEPERS: Casillas & Dudek.
DEFENDERS: Salgado, Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo & Torres.
MIDFIELDERS: Gago, Guti, Balboa, Drenthe & Sneijder.
FORWARDS: Robinho, Higuaнn, Ra'l, Baptista & Van Nistelrooy

eve koj ke nastapi suster protiv atletiko

:) pepe ke igra :vozbud:.

Шустер вика: Мора да игра, макар и со една нога.
Така збори дека се плаши од Агуеро, не за друго. :)

Изгледа читал си во Македонски спорт. Прочити на официалната страна на Реал, ке видаш дека е многу различно кажано.

realmadrid.com напиша:
There's minimum risk. Pepe is well because he had enough days to recover. He may not be in optimum form, but he is well enough to allow us to take risks.

Bernd Schuster about Pepe

Во превод,
„Има минимален ризик. Пепе е добро бидејќи имаше повеќе денови за опоравување. Тој можеби не е во најдобра форма, но е доволно добро за да можеме да ризикуваме“

Шо значи, изгледа ќе игра.

Епа Агуеро кај Пепе у џепче,Форлан нема многу проблеми да праи и тепаме 0-1

--------------casilias------
sergo--pepe-canavaro--marcelo
-----------gago-------------
--snajder--baptista--robinho--
---------raul--Rvn----
Jas mislam deka ovaj sostav ke bidi mozi i guti da igra na mestoto na snajder so e vazno da pobedime

Подобро е да игра Гути, Снајдер не е во некоја добра форма...како загубен е на теренот! Само тешко со овој Агуеро, ѕвер е братот. Осеќам дека Пепе ќе попие црвен, ќе го пројде 2-3 пати Агуеро, а Пепе знаеме какви му се живците...и може да остане без некоја нога Агуеро :) го жалим :) Да се надеваме дека ќе останеме непоразени.

btw, видовте кој е избран за најдобар голман според УЕФА? Се знае, ѕверот Касиљас. А не ќе ми тераат инает Буфон бил подобар...заслужуел да биде избран за најдобар голман а бранеше у втора лига :tapp:

Подобро е да игра Гути, Снајдер не е во некоја добра форма...како загубен е на теренот! Само тешко со овој Агуеро, ѕвер е братот. Осеќам дека Пепе ќе попие црвен, ќе го пројде 2-3 пати Агуеро, а Пепе знаеме какви му се живците...и може да остане без некоја нога Агуеро :) го жалим :) Да се надеваме дека ќе останеме непоразени.

btw, видовте кој е избран за најдобар голман според УЕФА? Се знае, ѕверот Касиљас. А не ќе ми тераат инает Буфон бил подобар...заслужуел да биде избран за најдобар голман а бранеше у втора лига :tapp:
Снајдер почна со голови на утакмицата со Атлетико у Август,убаво би било повторно да почне серија,иначе за Пепе негде прочитав дека е многу дисциплиниран,лани со Порто мислам дека не бил суспендиран ни еднаш,така да мали се шансите за црвен.Утре очекувам и од Раул некој гол,одамна нема изиграно добра партија.

ма нека се еби кројачо. Дренте убо иэигра против мајорка, треба него да му дај шанса. Дренте лево крило, Робињо десно и ке ги напрајме да се шепотат

Кој Агуеро бе.. Реал има најмалку 11 како него.. а Атлетико само еден..
Денес нови три бода за Реал!

Снајдер почна со голови на утакмицата со Атлетико у Август,убаво би било повторно да почне серија,иначе за Пепе негде прочитав дека е многу дисциплиниран,лани со Порто мислам дека не бил суспендиран ни еднаш,така да мали се шансите за црвен.Утре очекувам и од Раул некој гол,одамна нема изиграно добра партија.

Ама у последно време не ми седи арен со живците! Многу иде остро, ама барем до сега на топка. Зборов ми беше дека Агуеро може да го сврти 2-3 пати, па и ја би збеснал :) А инаку за Снајдер не ми изгледа дека ќе почне серија пак...можеби да не беше онаа повреда кога беше у најдобра форма сега ќе беше многу подобар. Ама после повредата...видовме ново лице на Снајдер!

Опасно е тоа детето Агуеро сеа може да збориме до утре.Од другава страна Серхио Р. е многу Ј (јак):pos2:А Форлан ако сака нека дава и по 50 гола на сезона,неможам да го заборавам промашувањето на таа пријателската утакмица дур играше за Манчестер...:tapp:Све у свему,интересна утакмица едвај чекам да почне очекувам јака борба до крај.

Интересно е тоа што Валенсија игра со сите јаки тимови пред нас,ги лаже дека можат нешто да направат па играат со Реал и губат.Барса,Атлетико,Виљареал...
edit:Уште нешто што е интересно е тоа дека Снајдер има постигнато гол против Атлетико на секој натпревар на кој што играл :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom