Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
:lol:

Ај наздравје Ибагаза 1-0

На клуб како Реал што ќе му еден куп нека гледа Лига и ЛШ ко нас :)

Ај догодина,исто ко предходните две утакмици али сеа против нас,ние напаѓаме другите победуваат.Тоа е фудбалот

od tolku mnogu sansi da ne mozes da dades 1gol neznam sto misil toj suster

a i sudijata ne ebese kako sto sakase

sega trenerot na majorka da vidam sto ke izjavi za sudijata demek na prviot natprevar sudijata bil naklonet na real

a sega neznam kako da nemase oci pa ne se bunese na sudijata
:nerv::nerv::nerv::nerv:

Стандард, секоја година тука ги завршуваат настапите во Купот. Ова го прават со цел да избегнат можен дуел со Барса...шала шала.:):)

Не се нервирајте бе...оставите го Купот на Барса, да се порадуваат малце. Уште подобро што испаднавте, сега можете да се сконцентрирате на ЛШ, а малце да ја доработите работата во лигата.

a be i vie kupot aman.so se sekirate.kupovite se za slabacite vo ligata koj ne mozat da se borat za titulata.mozebi nekogas osvojuva timot so ce ja zede ligata ama sepak mislam kupot deka e za poslabite ekipi.za ekipi kako real ne e prioritet kupot tuku LS.:salut:

Добра утакмица беше со многу неискористени шанси на Реал, Савиола и Хигуаин се испромашија, исто и Баптиста имаше шанса, све на све Реал беа бољи само немаа среќа да дадат гол, и по една грешка на Канаваро им пикнаа гол. Јбг тоа е. Реално требаше Реал да тепа 3:0.

Според мене ова беше одличен натпревар иако не победивме,цело време шанси,убави потези акции,сеа голови шо немаше нема везе

Според мене ова беше одличен натпревар иако не победивме,цело време шанси,убави потези акции,сеа голови шо немаше нема везе

ееееее, тоа е на Барса приказната сезонава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom