Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Шустер ти е ариеевец. Нејќе негроси во прва екипа.... тек шо мора Робињо го става :)

sneijder na zasluzen odmor, a Drenthe ne go klava oti shitster e najretardiranio kojot so postoj. poaren od robinho e a edna minuta nema izigrano. omilen igrac mi e i go zalam so dojde vo Real

Што збориш бре?! Дренте подобар од Робињо а? Јес да е добар Дренте, ама у никој случај неможе да се спореди со Робињо.

Што збориш бре?! Дренте подобар од Робињо а? Јес да е добар Дренте, ама у никој случај неможе да се спореди со Робињо.

pa ko ne mu imat sansa daeno kako da dokazi deka e poaren. uste nesto. SHUSTER DA TIBAM SHINIKO. 3 GOLMANI POVIKA PROTIV SEVILLA A SOLDADO NE

снајдер не е повикан поради повреда,стварно треба да прочитате пред да пишете

снајдер не е повикан поради повреда,стварно треба да прочитате пред да пишете

Убаво кажа Иван. Ја прееска видов ама ме мрзеше да постирам. Снајдер е изоставен поради полесна повреда, Хигуаин и Робен се повредени а Солдадо и Салгадо не се земени по одлука на Шустер.

А покрај Савиола и Баптиста мислиш дека може да заигра Солдадо Никола?

Snajder povreden ok...ali kako stto procitav predhodno da e Drente podobar igrac od Robinho ne bi se soglasil vo nikoj slucaj...i jas mislev taka i mislev deka vo pravo e Kapelo sto ne go stava vo prviot tim ali...Setete se so napravi na Kopa Amerika i kako igra ovaa prvenstvo mozam da kazam deka posle Raul e zastiten znak na real sega za sega ponatamu...nikoj ne znae :D Pozz Momci

и уште нешто,како можете да плукате по шустер кога ништо лошо до сеа не направи,баш напротив го прероди реал

И за тоа си во право, истото го прават и со Гаго...кој не го заслужува тоа. Стварно дечкото се труди и дава се од себе, а настапите му се се подобри и подобри. А и Шустер не го заслужува тоа, баш напротив.

И за тоа си во право, истото го прават и со Гаго...кој не го заслужува тоа. Стварно дечкото се труди и дава се од себе, а настапите му се се подобри и подобри. А и Шустер не го заслужува тоа, баш напротив.
shuster go preporodi real m vi teknuva pred da dojde shuster kako igrase real m!Real M igrase stvarno dobro ama so jakite timovi igrase mn slabo a sega po 5 gola im dava.Alal mu vera na covekot

a2c93a45b9.gif

a3329a4e55.gif

za vakvi igraci ako nema mesto ni na klupa.....
ke viite bernardo pak ke gi stegni gago, diarra i guti vo prva postava. ednas cim dade 5 gola, ne znaci sekogas so istite ke dava po 5

против јаки тимови,посебно кога се игра во гости,оваа формација е најдобра,а за неколку потега кој ги направил против недораснати дефанзивци не се стекнува првотимски статус,дренте добиваше шанса неколку натпревари и не направи ништо посебно,не викам дека не е добар не ме сфаќај погрешно али сигурно нема да добива шанса пред други играчи многу поискусни и подобри сезонава,на крај не е битно кој игра,кој не игра најбитно е да се победува

најискрено, и ја мислам дека дренте е подобар од робињо, ама нема везе, се надевам дека не сум во право

а за шустер многу сте провидни, еден лош резултат и сите го плукате, а сега 5-1 и одма ве преродил

epa Heinze da ne e podobar od drente. Sto napravi ovoj glupak Heinze so valensia vrska nema od fudbal kako od man utd da e zeman :pos2::pos2::pos2:

drente e 100 pati podobar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom