Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
најискрено, и ја мислам дека дренте е подобар од робињо, ама нема везе, се надевам дека не сум во право

а за шустер многу сте провидни, еден лош резултат и сите го плукате, а сега 5-1 и одма ве преродил
најди еден пост во кој кажувам лош збор за шустер

против јаки тимови,посебно кога се игра во гости,оваа формација е најдобра,а за неколку потега кој ги направил против недораснати дефанзивци не се стекнува првотимски статус,дренте добиваше шанса неколку натпревари и не направи ништо посебно,не викам дека не е добар не ме сфаќај погрешно али сигурно нема да добива шанса пред други играчи многу поискусни и подобри сезонава,на крај не е битно кој игра,кој не игра најбитно е да се победува

debi natprevar vo superkupo i odma gol mu stegna od 35-6 metri. ko nernormalen driblase i nafrlase, se kako so treba napraj, bez greska
za poaren deka e od hainze site znajme ama toj pojke saka poofanzivna uloga za da se dokazi, a plus to na marcelo ubo mu odi posledno vreme. robinho e desnicar, mozi desno da igra, drenthe levo i odbranata na sevilla ke ja naprat da se shepti ama shuster e glup i tolku razbira

освен тој гол досега ништо не направи друго

Не туку се жалете, се знаеше уште од старт дека нема да има место за сите...и со тек на време ке нервираат дека не играат стандардно бла бла. Шустер летово не гледаше што купува, само да се купи и да се оправда кај фановите. Робињо, Дренте, Шнајдер, Гути, Дира, Баптиста, Робен, Гаго...веке се виде дека неможе Реал да игра без Диара-Гути...така да голем број од овие што ги набројав ке дремат на клупа/а некој воопшто нема да бидат на неа.
-ке кажете дека Робињо, Баптистра и др можат да играат напад. Али таму во никој случај нема да ги сменат Руд-Раул. Па резерва Савиола.

Никола, никој не рече дека Дренте не е добар. Добар е човекот ама со Робињо нема шанси. Убаво кажа Диме, уште на почеток се знаеше дека нема да има место за сите...а верувам дека и самиот Дренте, па затоа нема право на жалби поради овие одлуки. Ај кажи ми дали барем еднаш, Шустер две утакмици по ред играл со ист тим? НЕ! Нонстоп прави ротации, и тоа доаѓа до израз. Дренте неколку пати годинава доби шанса, ама не покажа нешто посебно. Можеби да му дава повеќе шанса ќе игра поубаво...ама нема место за сите во првиот тим, фудбалот се игра 11 vs 11, не 25 vs 25...колку што има Реал играчи. Некој мора да седи на клупа, па ќе дојде редот и на Дренте, долга е сезоната...се случуваат непланирани повреди, замор и др. Така да стрпи се ќе има и тој шанса да покаже што знае.

Чекајте, сега почна сезоната, сега Робињо е во топ форма, на пролет можеби Дренте или Робен, или некој друг. Големите тимови како Реал мора да имаат по два скоро еднакво квалитетни тима, бидејќи играат многу натпревари во една сезона, плус репрезентации, и не може некој цела сезона да ја изигра перфектно. Ќе му дојде времето и на Дренте, и на Робен, долга е сезоната...

Никола, никој не рече дека Дренте не е добар. Добар е човекот ама со Робињо нема шанси. Убаво кажа Диме, уште на почеток се знаеше дека нема да има место за сите...а верувам дека и самиот Дренте, па затоа нема право на жалби поради овие одлуки. Ај кажи ми дали барем еднаш, Шустер две утакмици по ред играл со ист тим? НЕ! Нонстоп прави ротации, и тоа доаѓа до израз. Дренте неколку пати годинава доби шанса, ама не покажа нешто посебно. Можеби да му дава повеќе шанса ќе игра поубаво...ама нема место за сите во првиот тим, фудбалот се игра 11 vs 11, не 25 vs 25...колку што има Реал играчи. Некој мора да седи на клупа, па ќе дојде редот и на Дренте, долга е сезоната...се случуваат непланирани повреди, замор и др. Така да стрпи се ќе има и тој шанса да покаже што знае.

brat eden natprevar izigra protiv sevilla so ne e ni del od segasnava sezona. 1 ili 2 pati go klade vo 93 min da poigra i ti ocekuvas da pokazi nesto? robben pa koj ke se vrati ic nema da zaigra taka da ubo se zaebal sho doshol vo Real. 15M ojdoja u kurac i mu go rasipaja pocetoko na karierata. feenord go baraja na zaem za uste edna sezona a ovie tochacite ne go davaja, demek ke zaigra nekogas. ako ne igra protiv sevilla ocekuvajte naskoro da pobara da sjodi. jas da sum ko nego ne mu om na trening

Чекајте, сега почна сезоната, сега Робињо е во топ форма, на пролет можеби Дренте или Робен, или некој друг. Големите тимови како Реал мора да имаат по два скоро еднакво квалитетни тима, бидејќи играат многу натпревари во една сезона, плус репрезентации, и не може некој цела сезона да ја изигра перфектно. Ќе му дојде времето и на Дренте, и на Робен, долга е сезоната...

Potpolno se soglasuvam so FantomX.
Ima vreme i ke ima sansa za site da si pokazat i dokazat koj so znae.
Ne se soglasuvam si Ddime deka Shuster ne znael so kupuva .naprotiv mnogu dobro znaese so bara i so kupuva.
Zamisete deden da se povredi i ke trebase da igra nekoj od Real B i ke se narusese celata koncepcija a vaka sekoj so sekogo ima igrano i se poznavaat povekje i da dojde kakov bili presvrt na nastanite sekoj so sekogo ke bide uigran

дренте изигра минимум 4 натпревара од старт и неколку пати влезе во второ полувреме така да имаше шанса

brat eden natprevar izigra protiv sevilla so ne e ni del od segasnava sezona. 1 ili 2 pati go klade vo 93 min da poigra i ti ocekuvas da pokazi nesto? robben pa koj ke se vrati ic nema da zaigra taka da ubo se zaebal sho doshol vo Real. 15M ojdoja u kurac i mu go rasipaja pocetoko na karierata. feenord go baraja na zaem za uste edna sezona a ovie tochacite ne go davaja, demek ke zaigra nekogas. ako ne igra protiv sevilla ocekuvajte naskoro da pobara da sjodi. jas da sum ko nego ne mu om na trening

Абе не си во право, не ми терај сеа инает тука. Иди провери статистика за Дренте од годинава, ќе видиш колку утакмици има започнато од 1 мин, а колку влегол отпосле, не збори на памет сега.

п.с. Ти знаеш што збориш или се на памет а?! Знаеш дека Робен е повреден веќе 2 недели или не? Како може да игра, да не сакаш на една нога да игра вечер а? Ај не збори на памет...преслушај се прво.

Сакаше да каже дека Робен глава нема да крене од повреди. Истото беше и во челзи, а гледам и тука продолжува во ист стил.
Не е он крив, ногата е. :pos:

Сакаше да каже дека Робен глава нема да крене од повреди. Истото беше и во челзи, а гледам и тука продолжува во ист стил.
Не е он крив, ногата е. :pos:
mn e losho sto real m kupi povreden igrac,toj i koga dojde vo real bese povreden i mislam deka toj e najmaler igrac od site momentalno.istoto mu se desi i vo chelzi koga go kupija prv trening ja skrsi nogata:)

mn e losho sto real m kupi povreden igrac,toj i koga dojde vo real bese povreden i mislam deka toj e najmaler igrac od site momentalno.istoto mu se desi i vo chelzi koga go kupija prv trening ja skrsi nogata:)

Dibri de se desava.Ama koa pocna jako da igra i koa ke prodolzi taka site ke vikate roben zakon roben ova ona...aj dosta prepukuvanje za site ima vreme i mesto vo timot na shuster i proektot na mijatovic.

Vecer so Sevilja ...m........ke se trudime da tepame pa shampioni sme neli?

само ако не победите вечер ве имам на тикет 2-ка:)
нека се разигра тандемот Ван Н. и Раул ...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom