Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.865
- Поени од реакции
- 60.475
Сега им е шансата на Барса да направат некој денар, мош ќе се извадат од кризата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега им е шансата на Барса да направат некој денар, мош ќе се извадат од кризата.
Само фанови на Реал бараме нов тренер, кога буквално моменталниот тренер ни е успешен и тоа што го прави на терен функционира.Анчелоти во Реал до 2026, а баш си мислев летоска ќе го земат Xabi Alonso во Реал.
Лани не бев задоволен од него, и често го пцуев, мада ваа сезона супер работа брка Карло тоа мора да се каже. Не дека и мене ми смета како тренер, добра работа брка, ама едноставно кога ги гледам Леверкусен како играт, мерак да ти е, па затоа и се надевав дека ќе дојде Алонсо.Само фанови на Реал бараме нов тренер, кога буквално моменталниот тренер ни е успешен и тоа што го прави на терен функционира.
Да не бидам сфатен погрешно, не сум против Чаби Алонсо, меѓутоа неговото време не е сега да биде тренер на Реал, ќе дојде момент кога ќе седне и он на тренерското место.
Анчелоти сосема си го заслужи продолжувањето на договорот, без разлика како и да се одвива остатокот од сезоната.
Успеа да освои ЛШ кога никој не му даваше шанса на Реал.
Успеа да се носи со заминувањето на Бензема, одлично го уклопи Белингам во тимот давајќи му слободна улога како на Кака во Милан.
Одлично ги менаџира минутите на сите играчи и буквално немаме ниту еден не задоволен играч во тимот.
Се носи со сите повреди (20) кои ни се случија сезонава, од кои 3 беа кинење на лигаменти на клучни играчи, кои беа првотимци во Реал.
Прв во групна фаза на ЛШ со сите победи, прв во Ла Лига.
И покрај сите овие работи, ние баравме смена на тренер следна сезона.![]()