Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

ми се свиѓа фудбалов што го играме последните неколку натпревари

Родриго е у јака форма.

Слатка победа против овие ѓубриња. Унакажани комплетно, имаше јога бонито секвенца се заебаваа со нив. Сите се у форма, топ хемија и топ тим има Карло кој почна да учи од грешките и ja нема таа тврдоглавост. Кога ке се вратат повредените стварно не знам кого може да седне на клупа. Тука е и турчинот кој е скоро спремен. Само мора да се купи штопер во јануари пошто со Начо и Рудигер не може да се тера до крај на сезона, ама како тераат бизнис во последно веројатно ке промовираат некого од Кастиља.

Ќе купат, среќа што трансфер рок се ближи. Плус Чуамени може и тоа да игра, кои баксузи, 3 ца играчи лигаменти да искинат.

Анчелоти во Реал до 2026, а баш си мислев летоска ќе го земат Xabi Alonso во Реал.

Анчелоти во Реал до 2026, а баш си мислев летоска ќе го земат Xabi Alonso во Реал.
Само фанови на Реал бараме нов тренер, кога буквално моменталниот тренер ни е успешен и тоа што го прави на терен функционира.
Да не бидам сфатен погрешно, не сум против Чаби Алонсо, меѓутоа неговото време не е сега да биде тренер на Реал, ќе дојде момент кога ќе седне и он на тренерското место.
Анчелоти сосема си го заслужи продолжувањето на договорот, без разлика како и да се одвива остатокот од сезоната.

Успеа да освои ЛШ кога никој не му даваше шанса на Реал.
Успеа да се носи со заминувањето на Бензема, одлично го уклопи Белингам во тимот давајќи му слободна улога како на Кака во Милан.
Одлично ги менаџира минутите на сите играчи и буквално немаме ниту еден не задоволен играч во тимот.
Се носи со сите повреди (20) кои ни се случија сезонава, од кои 3 беа кинење на лигаменти на клучни играчи, кои беа првотимци во Реал.
Прв во групна фаза на ЛШ со сите победи, прв во Ла Лига.

И покрај сите овие работи, ние баравме смена на тренер следна сезона. :ROFLMAO:

Само фанови на Реал бараме нов тренер, кога буквално моменталниот тренер ни е успешен и тоа што го прави на терен функционира.
Да не бидам сфатен погрешно, не сум против Чаби Алонсо, меѓутоа неговото време не е сега да биде тренер на Реал, ќе дојде момент кога ќе седне и он на тренерското место.
Анчелоти сосема си го заслужи продолжувањето на договорот, без разлика како и да се одвива остатокот од сезоната.

Успеа да освои ЛШ кога никој не му даваше шанса на Реал.
Успеа да се носи со заминувањето на Бензема, одлично го уклопи Белингам во тимот давајќи му слободна улога како на Кака во Милан.
Одлично ги менаџира минутите на сите играчи и буквално немаме ниту еден не задоволен играч во тимот.
Се носи со сите повреди (20) кои ни се случија сезонава, од кои 3 беа кинење на лигаменти на клучни играчи, кои беа првотимци во Реал.
Прв во групна фаза на ЛШ со сите победи, прв во Ла Лига.

И покрај сите овие работи, ние баравме смена на тренер следна сезона. :ROFLMAO:
Лани не бев задоволен од него, и често го пцуев, мада ваа сезона супер работа брка Карло тоа мора да се каже. Не дека и мене ми смета како тренер, добра работа брка, ама едноставно кога ги гледам Леверкусен како играт, мерак да ти е, па затоа и се надевав дека ќе дојде Алонсо.
Како и да е, и Карло ни е добар за сега, ќе видиме како ќе заврше сезоната.

Погоре шо пишав коментарот, малце и јас не се доискажав како шо треба, не мислев на начин дека сакам да го избркат Карло сега и не сум задоволен од неговите резултати, туку едноставно сакам да го видам Алонсо и фудбалот шо го практикуе он во Реал шо поскоро.

Ако нешто функционира добро, не чепкај, ќе расипеш!

Јес да прави магии Џаби со Леверкузен, ама да не се залетуваме ипак. Менување тренер во овие моменти би ми било нездрава одлука.
И Карло вади максимум од тоа што го има. Од кога е дојден Реал повеќе продава него што купува :D Башка моментот со повредите...

2025

IMG_0031.jpeg
Автоматски споено мислење:

Ова се сериозни вести. Изгледа дека нема да ја направат истата грешка како што тоа беше минатиот пат кога му истекуваше договорот и да го чекаат до летото да потпише.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom