Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми делува уморно Винициус, каа да не му се игра.
Салцбург, Спортинг, Јуве или ПСЖ у 1/8 финале. Само арапите може да претаат, другиве лаганица.
Само ова ме плаши, да не се случи истото како сезона 2014/15 кога имавме бодовна разлика во Ла Лига но поради не ротирање се повредија клучните играчи и на крај ја изгубивме титулата за 1-2 бода.Карло направи чуда сезонава и веќе може да се прогласи неговото враќање како успех, али ако продужи вака со форсирање ист тим без одмор страв ми е дека ќе се изнаповредат...
Челзи е во мини криза, не е чудо да киксне утре и Јувентус да заврши прв у група.
Ма да ЛШ сезонава е бонус, битно е да се собере Ла Лига.
Карло направи чуда сезонава и веќе може да се прогласи неговото враќање како успех, али ако продужи вака со форсирање ист тим без одмор страв ми е дека ќе се изнаповредат...
Мислам дека најголемата разлика измеѓу Карло и Зидан е тоа што на Зидан зборот "интензитет" му беше најупотребуван во сите изјави. Интензитет, интензитет, интензитет. Трчи дур душа снемаш.
80% од тимот у болница
Да, Зизу е легенда, али потребна му беше мала промена на играчите, горе доле истиот тим ни е од лани осим Алаба. Камавинга резерва е.
Тренерската смена и подемот на младите играчи вродуваат со плод.
Автоматски споено мислење:
П. С. Главната поента ми е што мислам дека Карло подобро знае да ги штеди играчите, иако играат нон стоп. Нешто у смисол трчај, али не и кога нема смисла (ако ова има некоа логика)
Очигледно има.П. С. Главната поента ми е што мислам дека Карло подобро знае да ги штеди играчите, иако играат нон стоп. Нешто у смисол трчај, али не и кога нема смисла (ако ова има некоа логика)