Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Салцбург, Спортинг, Јуве или ПСЖ у 1/8 финале. Само арапите може да претаат, другиве лаганица.

И арапите ги миниме, според мене ништо не играат тиа, рачунај напред 3јката не брка одбрана да игра, среден ред подобар иаме така да, би требало да ги тепаме. Е сеа ако не се решат да се повампират Нејмар, Мбапе и Меси, тоа е друго.

Уствари и утре има да се игра :pos:
Автоматски споено мислење:

Може и Бенфика ќе биде потенцијален противник, фарса ќе го јаде

Ми делува уморно Винициус, каа да не му се игра.

Одиграа сите онолку колку шо треба, искусно, зрело и професионално.

Реакцијата пак од другата страна, од Интер, беше спротивното :D

Сите одлични според мене, осим Мариано шо се изгуби на неколку пати :D Јовиќ ме изненадува пријатно.

Модриќ не е 36.

Крос ебате перфекционистот.

Милитао снага+жар+мозок

Ау утре Баерн треба да се гледа :vozbud:

Салцбург, Спортинг, Јуве или ПСЖ у 1/8 финале. Само арапите може да претаат, другиве лаганица.

Челзи е во мини криза, не е чудо да киксне утре и Јувентус да заврши прв у група.

Ма да ЛШ сезонава е бонус, битно е да се собере Ла Лига.

Карло направи чуда сезонава и веќе може да се прогласи неговото враќање како успех, али ако продужи вака со форсирање ист тим без одмор страв ми е дека ќе се изнаповредат...

Карло направи чуда сезонава и веќе може да се прогласи неговото враќање како успех, али ако продужи вака со форсирање ист тим без одмор страв ми е дека ќе се изнаповредат...
Само ова ме плаши, да не се случи истото како сезона 2014/15 кога имавме бодовна разлика во Ла Лига но поради не ротирање се повредија клучните играчи и на крај ја изгубивме титулата за 1-2 бода.

Ма да мислам дека си ја има научено лекцијата, после Атлетико Мадрид очекува почесто да ротира.

Челзи е во мини криза, не е чудо да киксне утре и Јувентус да заврши прв у група.

Ма да ЛШ сезонава е бонус, битно е да се собере Ла Лига.

Мислам дека најголемата разлика измеѓу Карло и Зидан е тоа што на Зидан зборот "интензитет" му беше најупотребуван во сите изјави. Интензитет, интензитет, интензитет. Трчи дур душа снемаш.

80% од тимот у болница :D

Да, Зизу е легенда, али потребна му беше мала промена на играчите, горе доле истиот тим ни е од лани осим Алаба. Камавинга резерва е.

Тренерската смена и подемот на младите играчи вродуваат со плод.

П. С. Главната поента ми е што мислам дека Карло подобро знае да ги штеди играчите, иако играат нон стоп. Нешто у смисол трчај, али не и кога нема смисла (ако ова има некоа логика)

Мислам дека најголемата разлика измеѓу Карло и Зидан е тоа што на Зидан зборот "интензитет" му беше најупотребуван во сите изјави. Интензитет, интензитет, интензитет. Трчи дур душа снемаш.

80% од тимот у болница :D

Да, Зизу е легенда, али потребна му беше мала промена на играчите, горе доле истиот тим ни е од лани осим Алаба. Камавинга резерва е.

Тренерската смена и подемот на младите играчи вродуваат со плод.

П. С. Главната поента ми е што мислам дека Карло подобро знае да ги штеди играчите, иако играат нон стоп. Нешто у смисол трчај, али не и кога нема смисла (ако ова има некоа логика)

Истите играчи али и Пинтус плус, чиј ефект апла се гледа.

Лани Крос и Модриќ две утакмици ако сврзеа не можеа да одат, сеа играат 7 по ред и летаат.

Али сепак, треба Карло да почне со ротирање или бар да не чека за измена до 80та...

Ди Стефано, Флорентино Перез, Пинтус. Трите најважни личности во историјата на Реал Мадрид.

Despite featuring in one of the most demanding positions on the pitch, the veteran midfielder has managed to deliver whenever asked to over the last few seasons.

Читам доста се пишува за Рудигер, вреди да се земе со оглед на тоа што би му го земал местото на Милитао?

Виа од Атлетико на тренинг учат како да плачат изгледа само, да му ебам газот мајчин, грд тим.

Најдобриот среден играч во последните 15 години во фудбалов.. Лука Модрич.
Од денешна перспектива се повеќе и повеќе има тежина и е заслужена Златната топка што ја освои.
Човекот има 36 години, на негови години играчи од негова позиција или идат на печалба или во пензија.
Маестро, виртуоз, едноставно нема зборови да се опише човеков.

За Атлетико нема што да се каже, бедно и срамно беше ова што го изиграа вечерва.
Не знаеме за пораз од нив 11 натпревари.
Ако се оди по планот, постои реално сценарио да станеме Баерн во Ла Лига и да си ја приватизираме лигата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom