Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не ми е јасно како е можно толку глуп да е човек?!
Од понеделник се враќаат на тренинзи, со оглед на тоа што ќе му требаат 6-8 недели за да му оздрави ногата и уште 3-4 недели да се врати во ритам, за Јович заврши сезоната.

Стварно не ми е јасно како е можно толку глуп да е човек?!
Од понеделник се враќаат на тренинзи, со оглед на тоа што ќе му требаат 6-8 недели за да му оздрави ногата и уште 3-4 недели да се врати во ритам, за Јович заврши сезоната.

• Хаха
Reactions: ob1
Има ли информација како успеал да ја скрши?? Баш ме интересира, сигурно е некоја смешна ситуација..

Се сопнал од прагот на спалната кога и носел доручак у кревет на SofiMilo

Има ли информација како успеал да ја скрши?? Баш ме интересира, сигурно е некоја смешна ситуација..

Негде имаше по српскиве, паднал од 3 метра висина, тие што биле околу него се чуделе како уопште останал жив:pos:
Некој јак пад бил изгледа, пошто и тој дел што го накршил бил најтешко изводливо да се скрши. Цела тежина и плус јака височина и тоа е, среќа што е набиен ко дибече па гајле нема.
Еве шанса за Мариано да добие минути овие 11 текми поготово ако се игра на 2/3 дена, ќе има мн ротирања.

Пак изгледа прекрушувал карантини и полициски часови...сега ќе испадне информација дека бил кај љубовницата, и при бегање скокнал од високо.. :ROFLMAO:

Пак изгледа прекрушувал карантини и полициски часови...сега ќе испадне информација дека бил кај љубовницата, и при бегање скокнал од високо.. :ROFLMAO:
Од ѕид паднал демек, абе низ пенџере има скокнато ко дошол мажот дома :pos:

Сериозно верувате на kurir.rs што пишуваат? Аман бе луѓе.. :)

Сериозно верувате на kurir.rs што пишуваат? Аман бе луѓе.. :)

Интересно е што имаше објаснување од страна на докторот, дека таа коска е поприлично заштитена, и пука само ако ставиш огромна тежина врз истата, што потврдува дека е при пад од повисоко.

Бриши го и Маријано, пак само алжирецов остана у напад:ROFLMAO:

У каква форма се не ми е јасно како 3 гола дале на прошлата.

Кога ќе влезе сеа креативец некој у второ ќе биде др прича. Асенсио/ Родриго

Каков осет има у пм.
Голем бонус за до крај сезонава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom