Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само што сакав исто да пишам. Квалитет несомнен е Љоренте, Себаљос да не праам муабет каков гол стегна сеа на ова у21, Де Томас исто мерак ми беше една сезона да му дадат да се испроба.
Ама ко прво мора да се продаде нешто за да се ослободи место, па да се заработи за јакиве трансфери и крајно греота е па такви таленти да не изиграат ни 2 утакмици у сезоната, нека уживаат таму нека трчаат :)

Љоренте во Атлетико, Хамес во Наполи.

Gledav Shpanija vs Belgija vchera na Evropskovo za mladi..i vo ochi mi padna Ceballos.
Dechkoto e takov surov talent, takvo igrachisthe...koga i da sum go gledal za mladinska reprezentacija gazit vo bukvalna smisla na zborot. Tehnichki e prepotkovan, trchat ko konj, a i chesto se vkljuchvit od vtor plan i imat shansi za gol (vchera imashe 2 + edna prechka od sloboden)

Edvaj chekam da pokazhit malku sigurnost i muda vo prv tim isto taka. Ne e spomnat voopshto kako eden od idnite stolboj na ekipata, no bash naprotiv jas mislam deka mozhit dosta da iznenadit.

Za razlika od Valejo vo koj sho se pomalku i pomalku vervam deka kje prerasnit vo asalen stoper

Gledav Shpanija vs Belgija vchera na Evropskovo za mladi..i vo ochi mi padna Ceballos.
Dechkoto e takov surov talent, takvo igrachisthe...koga i da sum go gledal za mladinska reprezentacija gazit vo bukvalna smisla na zborot. Tehnichki e prepotkovan, trchat ko konj, a i chesto se vkljuchvit od vtor plan i imat shansi za gol (vchera imashe 2 + edna prechka od sloboden)

Edvaj chekam da pokazhit malku sigurnost i muda vo prv tim isto taka. Ne e spomnat voopshto kako eden od idnite stolboj na ekipata, no bash naprotiv jas mislam deka mozhit dosta da iznenadit.

Za razlika od Valejo vo koj sho se pomalku i pomalku vervam deka kje prerasnit vo asalen stoper
Нема иднина во Реал за него, поготово сега кога се врати повторно Зидан. Јавно кажа Зидан дека не сака да работи со него и најверојатно ќе биде продаден летово. Ја спукаа уште на почетокот со Зидан, зашто му бараше повеќе минутажа во прв тим.
Баш штета, се сложувам со тебе, одличен талент и мислам дека ќе се изгради во предобар играч. Кој и да го земе, ќе си заврши одлична работа.

Нема иднина во Реал за него, поготово сега кога се врати повторно Зидан. Јавно кажа Зидан дека не сака да работи со него и најверојатно ќе биде продаден летово. Ја спукаа уште на почетокот со Зидан, зашто му бараше повеќе минутажа во прв тим.
Баш штета, се сложувам со тебе, одличен талент и мислам дека ќе се изгради во предобар играч. Кој и да го земе, ќе си заврши одлична работа.

Da si zhiv, samo sho napishav mi tekna deka so Zizu ne se miriset ama kasno beshe vekje :jajce:
Sho znajsh, mozhda na pripremnive kje mu go menit mislenjeto ili Zizu kje go chuknit kola pa kje zaborajt sho mislenje imat za nego :P

Kako i da e, se nadevam deka kje odit bilo kade SAMO NE VO MILAN , po sho tamu kje skapat ko krusha

Љоренте во Атлетико за 40 милиони.

Добра сума за 24 годишен играч со 1 одиграна сезона во кариера.

Љоренте во Атлетико за 40 милиони.

Добра сума за 24 годишен играч со 1 одиграна сезона во кариера.

Супер цифра, али како мислиш една изиграна сезона у кариера, за таа у Алавес или лани со Реал ?
Пошо у Алавес беше ѕверка, имаше највише освоени топки у цела Ла Лига

Љоренте- 40

следни

Иско -
Бејл
Асенсио
Себаљос
Раул Де Томас
Ковачич
Џејмс Р.
Мајорал
Лукас Силва
Тео Ернандез

од тие 300+ може комотно да се собере...
Иско , Бејл , Асенсио и Цебалос 200 мислам треба без проблем да се собере..па има простор да се зема уште 1 класа играч..Мбапе нема шанси оваа лето,па најверојатно ќе одат на Погба/Ериксен

Уште не можат да ме убедат за Погба, шо запнале за него не ми е јасно.
треба некој дресови да продава..
Ништо чудно и Нејмар да го прибере Перез, па да се моча у целио проект и у мбапе и во се...

Супер цифра, али како мислиш една изиграна сезона у кариера, за таа у Алавес или лани со Реал ?
Пошо у Алавес беше ѕверка, имаше највише освоени топки у цела Ла Лига

За таа во Алавес. Во Реал речиси и да не доби шанса две сезони.
Муабетот ми е, има години, но многу малку професионално искуство. И повеќе од доволно се 40 милиони за него, добра зделка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom