Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
#lopeteguiout

Никаква игра... мизерија.[DOUBLEPOST=1533085904][/DOUBLEPOST]
Одлично се држиме против третиот состав на Јунајтед. (y)
Со Бејл во второ можеме и до победа

Последно уредено:
Касиља легенда од голман е :)
Ко никој да нема на гол

Inter zainteresirani za Modric. Eve mu sansa na Kovacic da se predomisli i da ostane vo klubot ako zamine Modric. Procitav nekade deka i od klubot ne bi sakale da si zamine od Real zosto go gledaat kako dostojanstvena zamena na Modric.(y)

E i Modric da si zamine ovoj transfer period, najlogicno samo posle toa bi bilo Perez da e slednio so ke si odi ..mada ne gledam zosto toj na 31 god da odi od konj na magare...daleku e od CR toj...ima pamet povekje, sreden igrac :D

Inaku za sinokjw, Ceballos pozitivno iznenaduvanje,epten.

A mislam i deka kako utakmica ke ni bide pogolemio del od sezonata ako nema novi igraci..
Ke imaat posed,bledi sansi, realizacija slaba
To je to

Овој Ковачич запнал за трансфер ко слеп за стап...пушти го таму за 80к нека шета полжави.

BBV
38072264_2048126995218088_7152971481176080384_o.jpg

Вициус многу потсеќа на Роналдо од Утд. Брз, неочекувани дриблизи и не ми изгледа себичен. Ако има плус добра завршница тоа е тоа. Најизненаден од Себаљос. Капа доле. Не играше цела сезона, и мотивација се гледа дека пука, плус предобар пас играч. Еден Хесе(најдобар млад играч ни беше) после повредата не го играа исто мн и се заборави кај е. Истот и за новиот десен бек, детено може комотно и крило да игра, страшна брзина, страшно добра игра на прва.
Се на се не ме бендисува шо изглеа ќе користиме тика така, и не ме бендисува шо Бејл нема мотивација и стоеше цела утакмица. А треба дс ни е главен играч.

Наредни неколко сезоне ол ин у лалига. Много ни се доближисва барса и туј да ги побегнемо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom