Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш ќе го земеме Мбапе? Мене ми е најголема желба, ама мислам дека тешко, барем овој трансфер период. Ќе го земеме Хазард, тоа е повеќе од јасно, колку и да побараат Челзи мислам дека ќе им платат. Ќе земеме уште еден напаѓач, не знам кој, и тоа ќе биде тоа од трансфери според мене. Нема да си одат ни Бејл, ни Иско, ни Асенсио ни никој од тројцата играчи од средина.

Шанса нема, штом лани не го земавме, сега мислам дека кога веќе Перез сам ќе бира играчи (Лопетеги не верувам да има ни приближно исто право на вето како Зидан), и да е достапен Мбапе нема ради инает да го земе ради тоа што му го направија лани.

Ќе биде Нејмар освен ако не се предомислат ради негативниот публицитет, но тешко е веројатно тоа.

Хазарад не гледам како би ни донел нешто ново во играта. Не гледам голема разлика од тоа што он го допринесува за тимот, со тоа што го допринесува Иско. Можеби е за нијанса подиректен, но не доволно како на пример што беше Џејмс.

Бејл и јас мислам дека нема да си оди, а ни отварачот на простор. Исто мислам дека и нема да земеме ново големо име за шпиц туку ќе вратат некој од Родриго или Маријано. Иако земање на Лева кој гледам дека сака да си иде од Баерн би било џек пот од рангот на Тони Кросс.

А ќе се повторам, мислам дека ќе има уште едно „големо“ заминување од тимот, нема да остане само на Роналдо...

Нали Бејл требаше да биде замената за Роналдо кога овој ќе си заминеше, нели Асенцио е замената за Роналдо. Ќе преживееме и без Хазард. :icon_lol:

Не шала на страна, сега ако не почне Асенцио да игра редовно прва постава кога?

Инаку печени за одење се Навас и Ковачиќилараменди :kezec:

Шанса нема, штом лани не го земавме, сега мислам дека кога веќе Перез сам ќе бира играчи (Лопетеги не верувам да има ни приближно исто право на вето како Зидан), и да е достапен Мбапе нема ради инает да го земе ради тоа што му го направија лани.

Ќе биде Нејмар освен ако не се предомислат ради негативниот публицитет, но тешко е веројатно тоа.

Хазарад не гледам како би ни донел нешто ново во играта. Не гледам голема разлика од тоа што он го допринесува за тимот, со тоа што го допринесува Иско. Можеби е за нијанса подиректен, но не доволно како на пример што беше Џејмс.

Бејл и јас мислам дека нема да си оди, а ни отварачот на простор. Исто мислам дека и нема да земеме ново големо име за шпиц туку ќе вратат некој од Родриго или Маријано. Иако земање на Лева кој гледам дека сака да си иде од Баерн би било џек пот од рангот на Тони Кросс.

А ќе се повторам, мислам дека ќе има уште едно „големо“ заминување од тимот, нема да остане само на Роналдо...
Марцело? :smirce:

Nikoj ne pisa za Modric deka e proglasen za najdobar na Svetskoto (znam deka site znaevte), baska prv Balkanec sto dobil vakva nagrada za najdobar dali na Svetsko ili na Evropsko. Svaka cast majstore!!! Bas mi e zal sto ne e barem 28 god da go gledame uste dolgo kako vladee vo sredniot red so negovite vonseriski partii.[DOUBLEPOST=1531742299][/DOUBLEPOST]Navodno za Hazard se baraat 200 mil funti toa e nekade 225 mil evra:pos::pos::pos:

Сигурно ќе го земат, да, 500 ќе им дадат. Ако не Азар ја не гледам зошто Депај не би го земале, јес да не се прослави во Јунајтед али растури во Лион. Иако и вака сме покриени, Асенсио е тука, еве го овој Винициус дојде, ако бараат некоја разумна сума да, астрономски цени Реал сигурно нема да плаќа.

А да се прекрсти Реал у Јувентус мош поарно ќе биде. Ко албанска партија во коалиција на власт сте, преку леб погача.[DOUBLEPOST=1531762355][/DOUBLEPOST]
од тоа што го видов на светсково, Марсело и Нејмар се ужасен тандем...Марсело му подава на Нејмар и си останува назад, пошто овој од центар до гол мора сите да ги издрибла без да подаде....
Марсело е подобар со Бале, Роналдо, Иско или Асенсио по левата страна, буквално било кој освен Нејмар...така да или Азар или Мбапе се добредојдени..
Зизу ти си ?!?!
Истото го изјави и Зидан пред некој ден, не го сакал Нејмар пошто со Марсело не се компатибилни.

Последно уредено:
Najdobra varianta za golman a podobra spored mene nema e samo Oblak i Oblak i nikoj drug ama klauzulata mu e 100 mil.:backa: Oblak za Kurtoa e Oliver Kan;)

– Навистина многу тешко е нешто да не ти се допаѓа во Реал Мадрид. Ми се допаѓа се, дури и химната. Располагаме со фантастичен состав, денеска бев во Валдебебас и немам зборови да го дефинирам сето она што го доживеав. Исто така немав зборови да ја опишам љубовта која ја почувствував уште на презентацијата. Како тренер, мора да кажа дека располагам со многу добар состав, без разлика на тоа што за очекување е во наредните неколку недели да се решат некои прашања. Со составот кој го имаме, можеме да аспирираме за највисоки дострели, – порача Лопетеги по првиот тренинг како тренер на Реал.

Florentino Pérez: "Uspjesi kluba u prethodnim godinama su bili nevjerovatni, taj period za nas je bio veličanstven, ali kako mi već znamo, naši navijači uvijek žele više. Real Madrid će upravo to i uraditi, te će pokazati svoje ambicije u ovom prijelaznom roku tako što će biti u potrazi za najboljim igračima koji će klubu pomoći u ostvarivanju ciljeva.

Welcome Hazard? :D

иначе овој Винчини ќе биде интересен трансфер...45мил, а има И ТЕ КАКО потенцијал у него

Welcome Hazard само ако донесев раснога голгетера тип Кавани кој ке даде 20/30 комада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom