Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
The eagle has landed...спасителот на Реал пристигна во Мадрид.
Винчини :coffee:

На толку нудење на Азар до Реал и пак ако не го земаат нека се ебат..секоја изјава му е дека сака у Реал да иде..
Мада мислам дека тоа е и некој договор со Реал,за сам да си издејствува трансфер..
Башка и нема комуникадо официјал демант за шпекулациите со него..

Мислам дека Азар и Мбапе ќе бидат двете крила ,со тоа шо ќе се продст и Бејл и еден од Иско/Асенсио/Васкез/Кова

Не случајно се тие 2-3 деманти за играчи на ПСЖ, па и во текстот им лижат газ како клубот има одлично пријателство со ПСЖ и не сака дс го рсстури..бла бла..

Незнам али мене Иско и Азар ми се потпуно ист тип на играчи. Мн ја пимплаат и ја држат топката у нив, малце повеќе себични се двајцата, и оној голот вчера на Азар ,одма ми текна на голот на Иско кај нас у Скопје против УТД :)
Исто годиште се, исто искуство имаат, дури овој нашиов јаче ....

Мбапе или Нејмар би биле каде каде боље, и еден гол-играч обавезно :D

Др не ни е потребно, при Крос, Модрич и Кашемиро ,незз зашо би давале 100 мил за Савич :eek: ако е стварно тоа. За на клупа да седи ?

Е Куртоа ако успееме за 30 мил негде да го зееме пошо му е задња год од договорот,тоа пеки. Макар да ја би го остабил Навас уште една год да брани прва, па догодина гага да го зееме

Азар е далку по пробивен и по конкретен од Иско..Иско е дриблач, ама у место... дрибла играч, се враќа после пак да го дрибла..дека му е интересно.
А за разлика од него,Азар ми е едно 5 пати поконкретен играч од Иско, по пробивен и подобар...
Играчите паѓаат по него додека трча,а кај Иско до сега не паметам такви потези,кога е во полн трк и дрибла..повеќе од место само

Според првичниот договор меѓу двата клуба, Родригез треба да мине и оваа сезона во Баерн на позајмица, а потоа германскиот клуб има право да го откупи неговиот договор за сума од 50 милиони евра. Планот на Лопетеги е да биде стопирана оваа операција и Реал да го обесштети Баерн со одредна сума, но за да се случи сето тоа значајна улога треба да одигра и Родригез кој наводно му дал позитивен одговор на новиот тренер на „кралевите“.
колку е точно ќе видиме

Со здрав Бејл и Мбапе место педерот, уз Бензема како напредна верзија на отварач на простор место Жиру, Реал може комотно да го игра ова што го игра Франција.

Иако не изгледа атрактивно е ефективно, за 4 по ред у ЛШ. :sneaky:

Лига секако не земаме, уште до јануар ќе ја имаме баталено.

надеж носи таа новата истрага за финансиски ферплеј кон ПСЖ, па можда принудени ќе се да го продадат :D

I am happy in Paris and I have years of contract left. This is the happiest day of my life. :)

Ахам. Ај за едно 5 - 6 години кога ќе му скурчи у Париз ако не се доџапа барса до него може и ќе го земат.

Со здрав Бејл и Мбапе место педерот, уз Бензема како напредна верзија на отварач на простор место Жиру, Реал може комотно да го игра ова што го игра Франција.

Иако не изгледа атрактивно е ефективно, за 4 по ред у ЛШ. :sneaky:

Лига секако не земаме, уште до јануар ќе ја имаме баталено.
Мислиш ќе го земеме Мбапе? Мене ми е најголема желба, ама мислам дека тешко, барем овој трансфер период. Ќе го земеме Хазард, тоа е повеќе од јасно, колку и да побараат Челзи мислам дека ќе им платат. Ќе земеме уште еден напаѓач, не знам кој, и тоа ќе биде тоа од трансфери според мене. Нема да си одат ни Бејл, ни Иско, ни Асенсио ни никој од тројцата играчи од средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom