Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе им ја продадеме и неа на Јуве...
Како инаку би имале играч до златна топка :D

Нешто многу самоуверени фановите на Јуве..секако земале ЛШ во следните 2 години.. некои почнаа и да ја слават веќе ..хмммм..биче интересно

36978827_10156190408193001_8874044153189629952_n.jpg

побесценето од тоа да Лука добие златна топка е фацата на педерот кога на Лука ќе му биде предадена наградата.

Poznati talijanski novinar specijaliziran za transfere, Di Marzio tvrdi kako Jorge Mendes pomaže Laziju i Real Madridu da kompletiraju transfer Sergeja Milinkovića-Savića na Santiago Bernabeu. Navodno su Los Blancosi poslali ponudu od 100 milijuna eura.

Чао Лукита :(

Да, Ковачич е најдобар само штета нигде не го играат :pos:[DOUBLEPOST=1531409765][/DOUBLEPOST]Иначе само на светсково сум го глеал овој Савич, а ваљда ценава е ради тоа шо е мн млад и робусен ? :D
Пошто друго не ни прикажа ...
Да, и добра брадичка имаше, боље од ЦР7 :cool:

и повторно, се шпекулира на големо дека Бејл ќе го напушти Реал летово, оставајќи простор за два големи трансфери(крило и центарфор)...
со заминувањето на Роналдо, што мислите за Бејл, треба да остане или подобро ќе биде доколку си замине??

има премногу шекулации за заминувања, Кова, Бенз, Бејл, можно заминување на Модрич, па дали Винициус ќе остане или на позајмица, дали Мариано ќе го вратат, дали Асенсио ќе биде задоволен со улогата што ја има, Иско исто така, па доаѓање на нови ѕвезди...каша-попара ќе биде летниов преоден рок..

што и да се случи, се надевам ќе атакуваат со сите сили на Ла Лига..

и повторно, се шпекулира на големо дека Бејл ќе го напушти Реал летово, оставајќи простор за два големи трансфери(крило и центарфор)...
со заминувањето на Роналдо, што мислите за Бејл, треба да остане или подобро ќе биде доколку си замине??

има премногу шекулации за заминувања, Кова, Бенз, Бејл, можно заминување на Модрич, па дали Винициус ќе остане или на позајмица, дали Мариано ќе го вратат, дали Асенсио ќе биде задоволен со улогата што ја има, Иско исто така, па доаѓање на нови ѕвезди...каша-попара ќе биде летниов преоден рок..

што и да се случи, се надевам ќе атакуваат со сите сили на Ла Лига..

... на ова додај дека и Хамес има желба да се врати порано од Баерн по новонастанатата ситуација (Зидан и Роналдо аут).

Ќе биде доста интересно како се ова ќе се заврши, и со што ростер ќе се појавиме сезонава што доаѓа.

Роналдо не го мења еден играч така да двајца ќе треба да дојдат, десно крило и напаѓач. Тешко дека ќе си замине Бејл.. тогаш би се отворило место за Салах :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom