Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
толку ли не можат да ги столчат ебаните леганес бе...уште да ни израмнат до крај и нека го отпуштат зидан и пола тим..

Пак коментаторов .. бензема је истрчао, одрадио своје хахахахах бтв да бил иско расположен малку ќе даел некој гол бензема според коментаторов ... незнам на кој дроги е братов само ..

зборете, зборете...ама коа ќе крене форма за со Реал Мадрид Легендс ќе видите...темпира форма тој 9 години...ааааааама за со класиците ќе биде врв

Тео солиден последниве 2 утакмици каде доби шанса. Добро игра у одбрана за разлика од Марсело.

Капитенот, капитенски..:LOL:

Рамос го доби 166 жолт картон по што стана рекордер со најмногу жолти картони во историјата на Ла Лига. Исто така, Рамос е рекордер по бројот на црвени картони во Ла Лига (19).

28238227_10155405407305415_6262504403037863160_o.jpg

:)

Hames ama bash sekade mozhe da bide klasa igrach, ama u Shpanija nikad, osobeno u utakmici so povisoko tempo i pogruba igra. Osven da izveduva slobodnjaci i da nabacuva nema da ima realna korist od nego Real na teren.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Тео солиден последниве 2 утакмици каде доби шанса. Добро игра у одбрана за разлика од Марсело.

...ама за тоа во напад многу слаб ефект има. Во тој сегмент со Марсело моментално не може да се спореди.
Проблемот со човеков е што може МНОГУ повеќе. Лани во Алавес , па и летоска припремните , копаше пун со
елан и желба за докажување. За мене лично, најдобро засилување го сметав дека ни е.

Потоа, како да изгуби самодоверба. Баш со Барса реваншот во Мадрид , на 2-0 за нас , цел тим разигран, полесен
натпревар за играње - амин! Што глупости се изнаправи тогаш, ме загрижи :eek: . Никаква координација и хемија со
соиграчите. Дриблинзите му беа нешто ко да го пуштиш Варан по крило да продира... па имаше 2-3 нафрлања прв пат гледам такво нешто! Центрира од лева, топката диретко без да падне , на спротивна страна , во десен аут излегува.

Пак ќе речам, дефинитивно заслужува шанса, ама дај таму психолозите нека помуабетат со детево.

P.S.

Голот вчера , на негова душа оди :cool:

Тек је дошо и Марсело беше ебиветар на негови години и уште дува промаја по негова страна. И Пропамос коа дојде го шеташе секој појак играч па и просечен додека не го ставија стопер за да не се глупира до толку напред :icon_lol:

На марка вест дека Бејл летово ќе биде продаден :coffee:

Uste za benzema da objavat deka ke go prodavaat ili deka ke ja zavrsuva karierata i ke e top za real. I daj vamu kejn da ne se karame mnogu neka mu frlat na evreinon 100 milki i ete bale neka si go zeme nazad.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Shto ti znacat vrski ej. Volon kje ostane zaedno so tapin masterot, a Bejl koj shto kreira i vlaga u shansi kje go prodavaat. Sve da izgubite mame vi ebam vashe. Samo so pederot i Benzema da ostanete u tim.

Shto ti znacat vrski ej. Volon kje ostane zaedno so tapin masterot, a Bejl koj shto kreira i vlaga u shansi kje go prodavaat. Sve da izgubite mame vi ebam vashe. Samo so pederot i Benzema da ostanete u tim.
Дај бре доста го браниш ... јесте да беше добар кога го зедовме ама 25 повреди т.е повреда на секои три меча е претерано пак нека се прави ала роналдо во телото му ебам згепот !

Тео = Данило vol2.0

Бејл сезонава има блесоци, САМО ради тоа шо другите од тимот се умрени ,т.е.. цел тим е умрен, па од таа цела црнотија, мора малку светло да се види, што на моменти кога не беше повреден- беше тој..
Е сеа, да платиш 100 мил од негово време, кои сеа се 200, и пола утакмици да ти ги преседи у болница само ради тоа шо има мотив да биде на изглед ко Роналдо....е питање дали ти треба таков играч..
Би го менувал Бејл(+ пари?) за Салах без око да ми трепне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom