Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Лапај сииии :)) трофеј на трофеј ги нижиме. Башка у Скопјево за успомен ко што треба.

Фарса следечи :kruna:

Средниот ред е сигурно во топ 3 бар во поновата историја.

Кој очај се МанЈу на чело со Жозе. Креацијата им е во минус, ни 1 милјарда фунти не ги управа.
Овој Лукаку им е капаче, коњ неписмен со нула интелегенција.

Мајтап му игравте на онај Тетексфан за Касемиро пред три години за сега екипата да неможи да се замисли без него, цела слобода на светот ја имаат Модрич и Крос кога игра тој па затоа делуваат толку доминантно бидејќи не се трошат. Играчиште

Иско перверзија :vozbud:

22-23 секунда, го јаде комарец! :pos::pos:

По видеово не ми изгледа како Роналдо да сака да го напушти Реал. (y)

Кога сакал па да го напушти бе освен во фантазиите на @zmej gorjanin ? :D

Мајтап му игравте на онај Тетексфан за Касемиро пред три години за сега екипата да неможи да се замисли без него, цела слобода на светот ја имаат Модрич и Крос кога игра тој па затоа делуваат толку доминантно бидејќи не се трошат. Играчиште
И не само тоа, го доведоа Иљараменди а овој го пратија за наша среќа на позајмица... хахахаха

Али тој период ни делуваше ко некој сомнителен дил на Мендез, го доведоа за 6милиони со проблематично минато плус тоа циганското во нив што го влечат од Бразил... али дечково гине не терен секоја утакимица. Оженет со дете и не го занимаат журки ко остала циганарија :D

Dobro be sto im e toa so tie dresovi so dolgi rakavi da se igralo na 35 C?
Se razbira ova na Ronaldo primarno se odnesuva a posle i na Ramos.

Kovacic na klupa pa so bluzon nekoj...

Samo mene mi bese toplo na stadion ili ovie se ludi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom