Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif

Гнојот е сметало во тимот. Toa дека е корисен и дава пасови се стекнати впечатоци од 2-3 добри утакмици кои ги игра низ цела сезона 9-10 години наназад. Реалноста е дека е главна кочница на екипата и единствено разумно решение е да го исфрлат на клоци од Реал, макар и како слободен играч.

Туку интересни ми се мислењата во стилот "hehe атлетико се најслаби полуфиналисти во историјата, катастрофа невидена, срам за фудбалот!"

Дали тоа е истиот Атлетико кој сезонава заврши пред Баерн во групната фаза, изигра нерешено на Камп Ноу, изгуби несреќно на Калдерон и има 3 полуфиналиња во последните 4 години? :нинџ:

Иако мислам дека Мората и Хамес требаа да добијат шанса,прв пат ќе ги пофалам замените што ги на прави ЗЗ,браво

Карвахал е во врвна форма, ора во напад, ора во одбрана, како мал булдог е! Упм колку ми е криво, уживам да го гледам како игра...

И Марсијал играше јако во Монако. Ете го сега на клупа седи во Јунајтед.
И Бензема во Лион беше играчиште.

Точно дека се млади и тек ќе се развиваат како играчи, но ипак мислам дека ни треба некој веќе развиен (Азар да речеме)
А горе доле иста сума би се платила и за двајцата.

За 4-5 години продај го Азар, купи го Мбапе :D

За жал, мислам дека оваа ќе се оствари.

Па оваа има шанси да се оствари најмногу ради тоа што батево е Француз. :D

Јак талент е, ама и јас не би сакал да го земеме сега, нека го донесат за 3-4 години од Јунајтед или ПСЖ коа ќе се повлече Роналдо. Асенсио не е ништо послаб од него моментално, да ја има неговата минутажа и да игра во некој друг клуб ќе има во најмала рака сличен учинок.

Ако го продадат Бејл веќе може да влета у комбинација. А мислам дека моментално освен ако не сметаме на позајмица, Асенсио нема шанси да го пуштат. Исто ко што не го пуштија Иско, решени се да ги остават најталентираните Шпанци во ростер.

----------------Роналдо--------------------------
Азар -------Мбапе ------Асенсио--------
--Крос-------Модриќ------Иско------------
Марсело----Рамос--Начо-Карвахал
--------------------ДеГеа---------------------------

Со тоа што Иско би ротирал со Касемиро во зависност од противникот

Ковачич полека да почне да го менува Модриќ следната сезона.

Мората со Роналдо/Мбапе.

Бензема ,Бејл и Хамес да се продадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom