Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
На Крос толку многу му треба одмор што не треба на сликава горе да го стават,а камоли во прв состав
:icon_lol: Добра ти е оваа :icon_lol:

За утре без Роналдо а? Нож со две оштрици.
Од една страна, евидентно е дека Роналдо пополека ја подобрува својата форма а и односот нон-шалантен , не е ист. По тој основ, би ни фалел.

Од друга страна, највероватно наместо стандардната 4-3-3 , Зидан ќе се прерфли кон малце поконзервативната 4-4-2 и ќе се обидат конечно прво да се одбрани нашиот гол, а потоа многу посигурно да се оди да се нападне противничкиот. Бидејќи, сите гледаме дека оној романтичен фудбал од 60-тите (дај повеќе голови од противникот) , што последно време го фураме, на крај може да не ни донесе титула.

4-4-2 па дури и 4-5-1 може да се нарече. Се во зависност колку слобода би му се дало на Lucas да хара по една од страните. Бенз е неприкосновен напред. Кај по природа на нештата , кај па и Мората треба да одлежи суспензија.
Во средина највероватно, со Kroos и Casemiro ...плус Modric и Isco (не верувам James да почне при добрава форма на Isco последно време.

Позади се знае, Marcelo, Carvajal, Ramos и се се мислам дека Pepe оваа ќе ја почне.

Голманов иако нешто зеза задње време , Зидан не мислам да прави дубари таму.

Последно уредено:
Real Madrid without Cristiano Ronaldo this season:

• 9 Games
• 8 Wins
• 1 Draw
• 32 Goals

17155395_1414571768587555_5686684079592403722_n.jpg

според мене сите резерви требаше да бидат у прв состав. :D

Алал да му е на Зидан..:bravobe: Според мене можеше и навас на клупа да го седни...
Одиме денес пак живци кинење :pos:... 2-3 тепаме :icon_lol:

Кога го нема Роналдо телето се претвара во бик :confused:

Телето си купи стартна позиција за наредни 5 године. Уште утре нов договор и пушење од страна на цел тим.

Иначе место да влагаат вака у секоја утакмица, здроби ги за пола саат и чао пријатно, они играа курот па после некој друг им е крив.

Проблем ли ќе ви беше на бернабе да ги победевте ебаве шалабајзерите ебаве :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom