Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да му ебам келавицата шугава ... вади креативци а го остава телето 100минути да игра... цела игра нафрли па Роналдо можеби ќе даде... мувла тренер

Леле овој Парехо какво гомно станал, па би го убил му ебам љубоморното копиленце. Спие на другите утакмици против матичниот клуб чиниш за живот или смрт игра, па уште почна и да симулира на крај и да го влече за дрес Кросс, ризикуваше и црвен само да не ја пренесе овој контрата. Мрш таму скапи у просечни екипи.

Да умре она копилено Парехо! Па уште као свите го гушкаа, као “наше дете“. АБЕ ДА УМРЕШ КОПИЛЕ! Не му е прв пут ова да прае бе гробот да му го мочам!

А поголемо шиткање утакмица од ова на Варан вечерва немам одамна видено.

Од нај мизерната екипа изгубивме :pos: 2 шута и толку. Варан ги згрешил апчињата сабајле.

Одбраната ја изгуби утакмицава, не знам кој беше поочаен Варан или Карвахал. Едвај чекам на лето да дое тоа детето од Леверкузен и да не го гледам веќе Варан. Зидан беше принуден да направи измена во одбрана при негатива, е до толку беше очаен мочково.

Нема везе, нормално беше да кикснеме кога тогаш, многу е лошо вака поради Светското клубско што мораме да играме со Валенсија во вториот дел од сезоната, после јануарскиот преоден рок. Нормални се вакви киксови, се додека од следното коло нанижеме пак победничка серија се ќе биде во ред.

Ако не се оправат Пепе и Рамос да ја фатат константата и ако зависиме од Варан, додавајќи го тука и сезонава несигурниот Навас, до крај на сезонава, ќе биде незгодно...

Уште еден доминантен натпревар. Браво. Незнам , Еспањол имаа бар некоја формална шанса за гол?
И да , Роналдо од натпревар во натпревар игра се подобро. Кога е за пофалба да пофалиме :cautious:
Сега, само во среда да неуспееме да ги вратиме од мртвите Валенсија.

Не било ни прв пат ни последен вакви глупости да правиме. Успеваме од пропаднати играчи (Јоветич-Севиља, Заза "играорецот" денес) , ѕвезди да направиме.

Тотално залужен пораз, од многу слаба екипа.

Ништо, поправен во недела ...се освен победа ќе креира криза.

Клик :coffee:[DOUBLEPOST=1487793289][/DOUBLEPOST]Секоја чест на Бејл и Лукас али ко ќе ми текне како Ангеле играше крило :drk:

Клик :coffee:[DOUBLEPOST=1487793289][/DOUBLEPOST]Секоја чест на Бејл и Лукас али ко ќе ми текне како Ангеле играше крило :drk:

Дај боже трампава да се деси :popce:

Него шо ме нервира .. па неможе со ваква утепана екипа да почнуваш натпревар со таква средина и да примиш два гола за 10 мин. И сто контри да ти направат.
Почни со Иско у средина / Васкез некој побрз играч, покреативен од Кашемиро да му ебам мајката.. идеш ко демек на цврстина к.ровми промаја дува, не искинаа у средина
... за џабе жртвуваш играч

Ај уште сме први со утакмица мање. Плус дома со Барса и Атетико играме... не е лошо

Леле овој Парехо какво гомно станал, па би го убил му ебам љубоморното копиленце. Спие на другите утакмици против матичниот клуб чиниш за живот или смрт игра, па уште почна и да симулира на крај и да го влече за дрес Кросс, ризикуваше и црвен само да не ја пренесе овој контрата. Мрш таму скапи у просечни екипи.
Истото го викам последниве утакмици со Валенсија кога играме!Истото!Ќе цркне матер му ебам само да му земе некој бод на Реал,ебате комплексашот.

Да му го јадете на Парехо играчиштето :icon_lol:

И ја би играл крвнички против жениве од Реал:kezec:[DOUBLEPOST=1487849112][/DOUBLEPOST]
16864096_1260786924002884_6236273728980635604_n.jpg

Хоштаплерот...

Последно уредено:
Доволно засилување ќе биде ако Бензема си отиде, што, дур Зидан е тренер, не ми е реална опција. Човеков пре би попил отказ и би си го заштитил пуленот него да признае дека греши у врска со него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom