Z
zmej gorjanin
Гостин
Gareth the Dragon Bale 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекајте бе, овој е истиот тромав Роналдо до пред некое коло? Јеботе, две године не можеше играч да пројде ни па да претрча. Ептен делуеше тромаво и мислев дека годинете го газат, ама последниве две утакмице...Шпринта, дрибла ко у најбољи дани. Да не зборим за тимската игра, па мислим дека Роналдо никад не играл олку тимски. И против Наполи и денеска имаше ситуации од кои обично шутира, а он идеше на асистенции. Знаел и од 30 метри да ја опали место да проигра, а сега од многу почисти шанси не шутира. И некој ќе рече дека лошо делуваат свирежите од Бернабе
Утакмицата у среда е може и клучна за титула. Значи мора да се добие Валенсија, мора! Знам дека формата не е никакво мерило зошто и друг пат се дешавало Валенсија да е у мизерна форма а ипак да ни извадат добар резултат. Ама у среда мора да ги добиемо.
Од кај ова дека без Роналдо и Навас ќе играат?Што мора,без Навас,Роналдо и Рамос мислам ќе играме во среда..Среќа што Валенсија се жими куров оваа сезона..
Ипак нема да беше интересно у Март Реал да има 10+